5 octombrie 2022

Toate restricțiile vor fi ridicate până pe 17 mai în Marea Britanie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Renunțarea completă la restricții se va face în 2 pași, unul începând de pe 12 aprilie, cu redeschiderea numeroaselor întreprinderi și următorul de pe 17 mai. Pe 17 mai, restricțiile actuale la frontierele Marii Britanii vor fi ridicate, însă guvernul plănuiește un nou sistem care va fi abordat pentru cei care doresc să intre pe teritoriul țării.

Marea Britanie a stabilit o dată provizorie pentru 17 mai pentru relansarea călătoriilor în străinătate, interzisă în prezent, cu excepția a câteva motive permise. Acest lucru a creat o cerere masivă pentru vacanțele de vară în străinătate.

Vorbind la o conferință de presă din Downing Street adresată populației britanice, el a declarat: „Rezultatul eforturilor voastre și al lansării vaccinului poate fi recunoscut astăzi. Efortul populației Marii Britanii poate fi văzut și simțit prin faptul că pot confirma astăzi că de luni, 12 aprilie, vom trece la pasul doi al planului pentru ieșirea din lockdown pein redeschiderea magazinelor, sălilor de sport, grădinilor zoologice, saloanelor de coafură și teraselor și întreprinderilor din domeniul ospitalității, ținute în aer liber de tot felul.