Publicat: 12 Octombrie, 2014 - 10:00
O comedie sărită de pe fix, din octombrie, în exclusivitate la Grand Cinema&More

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din România, Muzicalul Chicago, revine la București pentru a transforma TOC TOC (www.TocToc.ro), o comedie irezistibila a secolului XXI, într-un clasic contemporan în care poantele se succed una dupa alta într-un ritm tot mai alert și în care se râde în hohote de la început și până la sfârșit! Spectacolul are premiera pe 18 octombrie 2014 și se se va juca, în exclusivitate, în România, la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, fiind inclus în stagiunea culturală 2014/2015.

Ce legătură poate să existe între o maniacă a curățeniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tânar care se deplasează sărind de pe o piesa de mobilier pe alta, o fanatică a controlului, o tânără ce repetă fiecare frază de doua ori și un individ care are ieșiri verbale și gesturi bruște? 

Povestea celor șase pacienți cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) care organizează o sesiune ad-hoc de terapie în grup în sala de așteptare a unui psihiatru renumit, care se pare că nu mai ajunge la cabinet, a stârnit hohote nebune de râs in rândul a milioane de spectatori pe tot Globul și a generat recții entuziaste în presa de pretutindeni. 
Imediat după premiera din 2005 de la Paris, Elle titra “Comedia anului! Laurent Baffie semneaza o comedie irezistibila si foarte bine structurata” , iar  Le Parisien scria "Toc Toc se prezinta ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reusit o lucrare impecabila”. 
Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plina de viata care departe a de fi triviala, ne da o lectie de toleranta si umanitate” .
In Venezuela, Diverso Magazine o descrie ca pe “O comedie la care publicul nu se opreste din ras!”

Din distribuția montării din România  fac parte: Andrei Duban, Anca Țurcașiu, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Monica Ciută,  Doina Antohi, Andrei Mateiu, Victor Bucur, Cristian Mitescu și Daniel Burcea.

Spectacolul este organizat de compania 2Think Marketing, iar producătorul executiv al TOC TOC, Mihaela Popescu, este același producător executiv cu care Grand Cinema&More a colaborat și la comedia Boeing Boeing, un proiect de succes, cu mare priză la public, care s-a jucat timp de 2 ani în sala Epika din aceeași locație. În același timp, Mihaela Popescu a avut o colaborare frumoasă în trecut și cu regizorul spaniol al piesei, Ricard Reguant, în cadrul primului spectacol regizat de acesta în România – Muzicalul Chicago. Proiectul TOC TOC aduce împreuna, de fapt, mai mulți membri ai Echipei Muzicalului Chicago. Astfel, Andrei Duban, Anca Țurcașiu și Victor Bucur sunt și ei tot la a doua colaborare cu regizorul catalan.

Un alt punct forte al spectacolului, este că piesa beneficiază și de experiența și de ideile creative ale unui al doilea regizor - în afară de rolul interpretat în piesă, Mihai Gruia Sandu joacă un rol și în echipa creativă a proiectului - cel de regizor secund.

Traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor, iar scenografia este semnată de una dintre cele mai talentate scenografe din noua generație, Ioana Pashca.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 18 octombrie la ora 19:00.
Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema &More și online. Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook www.Facebook.com/TocTocRomania.

TOC TOC este un spectacol recomandat de Magic FM.
Partenerii media ai spectacolului sunt: Revistele Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Cosmopolitan, Sapte Seri si Comunicatedepresa.ro.
Producția spectacolului a fost una foarte complexă si a putut fi realizată datorită sprijinului important al unor parteneri de nădejde: ClassLiving, Hotelul Pullman, Happy Tour, XT Deco, Cumpana, Utok.