Publicat: 5 Februarie, 2018 - 15:47
Sănătate, că-i mai bună decât toate!

Ediția pentru februarie 2018 a magazinului FARMACIA TA , editat de Tonica Group, își întâmpină cititorii fideli cu un conținut instructiv și incitant, totodată. Editorialul Otiliei Ostroțchi punctează elementul psihologic  al conceptului de „sănătate”:

 

Sănătate, că-i mai bună decât toate!

 

Cea mai frecventă urare pe care o facem sau care ne este adresată este SĂNĂTATE! Chiar dacă nu conştientizăm mereu, starea noastră bună de sănătate este un argument solid pentru ca toate lucrurile să fie funcţionale.

 

Este emoţionant când vedem persoane active, doborâte pentru moment de o răceală puternică sau o infecţie, cum se străduiesc să-şi reintre în ritm. Le înţelegem efortul şi dacă suntem atenţi şi vigilenţi şi chiar le observăm, se consolidează în noi şi mai mult importanţa menţinerii sănătăţii. Controalele periodice nu sunt vorbe-n vânt. Fără să exagerăm cu ele, sunt absolut necesare pentru a avea o imagine de ansamblu a noastră. Alimentaţia, mişcarea, activitatea sunt lucruri pe care trebuie să le avem în vedere atunci când mizăm pe un organism sănătos. Atenţie la modificările de lumină din perioada următoare, ne pot influenţa starea de spirit şi, implicit, sănătatea. Atenţie la factorii de stres care ne dau mereu târcoale, combateţi-i cu calm şi îndepărtaţi-i energic. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau sprijin, atât specialiştii Catena, cât şi colegii mei din echipa Farmacia Ta (print şi online), vă stau mereu la dispoziţie. Şi peste toate astea, luaţi în serios urarea, pe care uneori o rostim ca simplu automatism, căutând să vedeţi ce este, de fapt, pentru fiecare dintre dumneavoastră, în spatele acestui cuvânt simplu: SĂNĂTATE. Noi asta vă şi dorim.

Otilia Ostroţki

Director general TONICA GROUP