Publicat: 23 Octombrie, 2017 - 00:00
Numărul din octombrie - un conținut incitant

Unul dintre cele mai incitante, prin diversitatea conținutului, magazine glossy - TONICA - aduce în atenția cititorului câteva dintre temele actuașlității sezonului. Le sintetizează, în editorialul său, Otilia Ostroțki:

Gânduri de toamnă

Nostalgia zilelor de toamnă îndeamnă la reverie şi introspecţie, doar mai sunt câteva luni şi încă un an va deveni amintire. Până atunci, însă, ai timp să te bucuri de tot ce aduce mai frumos acest anotimp, fără să uiţi să ai grijă de tine. Cuibăreşte-te în fotoliul preferat cu o cană de ceai fierbinte şi răsfoieşte pe îndelete revista Tonica de octombrie-noiembrie. Cu siguranţă vei fi interesată să afli de la vedetele noastre cum şi-au adaptat ritualul de îngrijire astfel încât să rămână tonice şi frumoase şi în sezonul rece, dar şi cum să-ţi pui la treabă sistemul imunitar ca să faci faţă afecţiunilor de sezon.

Nu lipsesc veştile despre cele mai noi tendinţe în fashion, pentru că zilele reci de toamnă nu trebuie să devină o scuză ca să te întorci la ţinutele terne. Tricotaje în culori vesele, piese vestimentare trendy pentru momentele în care ploile îşi fac de cap, dar şi look-uri inspirate de vip-urile internaţionale, ai de unde să te inspiri.

În mod cert, nu trebuie să ratezi confesiunile cântăreţei Lidia Buble despre povestea de iubire pe care o trăieşte alături de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, iubire cântată într-un single-surpriză. O altă vedetă îndrăgostită este senzuala Gina Pistol, care ne-a dezvăluit secretul frumuseţii ei, dar şi că trece printr-un moment al vieţii în care i se întâmplă exact ceea ce îşi doreşte pe plan personal. Ceea ce vă urez şi vouă, cititoarelor fidele ale revistei Tonica!

Otilia Ostroţki

Director general Tonica Group