Publicat: 3 Octombrie, 2017 - 21:39
Share
FARMACIA TA - ediția de octombrie

Noua ediție - pentru luna octombrie - a magazinului „Farmacia ta” editat de TONICA GROUP, pune accentul pe importanța prevenției în asigurarea unei stări de sănătate optime. In acest sens militează editorialul Otiliei Ostroțki:

Să previi este mai uşor decât să tratezi!

Aceasta este o expresie care s-a banalizat, pentru că o ştim cu toţii şi o folosim ori de câte ori se potriveşte contextul. Dar câţi dintre noi o şi aplică?

Există boli în care prevenţia ar trebui să fie sfântă. Iar o parte a prevenţiei o constituie şi analizele regulate. Pentru că, uneori, chiar dacă ai o conduită „ca la carte”, intervin alţi factori care primează şi boala se instalează. În această categorie intră cancerul mamar. Invitatul ediţiei de octombrie a revistei Farmacia Ta, prof. dr. Alexandru Blidaru, spune că, deşi se cunosc anumiţi factori de risc, „în esenţă, cancerul mamar e o boală care rămâne cu o cauză necunoscută”. Iar descoperirea precoce face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Aşa că doamnelor, la control! (Ştim că şi domnii pot dezvolta această boală, dar cazurile sunt mult mai rare, de aceea ne adresăm mai ales femeilor). Experţii revistei Farmacia Ta v-au pregătit, şi în luna octombrie, subiecte interesante legate de sănătatea inimii, de diabet, de accelerarea metabolismului şi nu numai.

Ca de fiecare dată, toate informaţiile sunt completate de sfaturile specialiştilor Catena, care vă recomandă produse special create pentru sănătatea şi frumuseţea dumneavoastră.

Otilia Ostroţki

Director general TONICA GROUP