Publicat: 31 Ianuarie, 2018 - 09:31

Din ce în ce mai mulți antreprenori pornesc o afacere pe Amazon, însă organizarea întregului business le dă mari bătăi de cap celor care vor să fie unul de succes. Alexandru Jurca, specialist în business online, ne-a oferit un top al celor mai bune 10 aplicații care te ajută să-ți crești afacerea online pe Amazon.

“Orice business are nevoie de ordine și organizare pentru a deveni unul de succes. De-a lungul timpului am utilizat și selectat o serie de aplicații care te ajută atât în mod direct pe Amazon, cât pe propriul website sau în cadrul echipei. Toate acestea duc în final către același rezultat sigur: o creștere sănătoasă a afacerii tale și profituri mai mari”, ne-a declarat Alexandru Jurca.

AMAZON

1.      Jungle Scout

Este o aplicație online care te ajută să găsești cea mai profitabilă nișă și să identifici produsele cu care ai avea cel mai mare succes. Poți urmări și progresul principalilor “adversari” pentru a avea acel avantaj competitiv de care ai nevoie.

2.      Helium10

Este o aplicație online care te ajută să găsești cele mai potrivite și relevante combinații de cuvinte pentru pagina ta de produs. Și oferă multe instrumente care îți pot optimiza listingul.

3.      Feedback Genius

Este o aplicație care  facilitează trimiterea mesajelor către clienții de pe Amazon. Cu ajutorul ei poți obține multe recenzii pentru produsul tău.

4.      BindWise

Este o aplicație online care îți monitorizează pagina de produs și te anunță pe mail despre orice schimbare. În cazul unei erori din Amazon, tu vei afla primul despre problemă și o vei putea rezolva în timp real.

WEBSITE

1. gleam.io - pentru organizarea concursurilor și creșterea vânzărilor

2. Shopify app - product reviews

3. Klavyio - e-mail marketing pentru business

4. Refersion  - pentru programul de afiliere

ECHIPĂ

1.      Asana

Este o aplicație gratuită care te ajută să îți structurezi proiectele la care lucrezi și să îți organizezi sarcinile eficient. E ca o agendă virtuală în care tu poți urmări exact următorii pași ce trebuiesc făcuți.

2.      Google drive

Te ajută cu stocarea, sincronizarea și partajarea tutoror informațiilor și documentelor ce țin de business-ul tău. Poți apela la această bază de date oricând ai nevoie și de pe orice dispozitiv (telefon, tabletă, PC).

Tag-uri Nume: