Publicat: 13 Februarie, 2018 - 19:17

Toți cei care pornesc pe calea antreprenoriatului online au adesea probleme în ceea ce privește organizarea, dar și în privința productivității. Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune sfaturi în această privință, l-am rugat pe Alexandru Jurca, expert business online, să ne povestească puțin din propria lui experiență.

“Am șase ponturi pe care le recomand oricui își dorește să devină un antreprenor de succes. Nu este deloc ușor, iar aceste ‘trucuri’ te ajută enorm în drumul către succes.

01. PLANNING

Probabil cel mai important concept când vine vorba de productivitate are legătură cu programarea din timp a task-urilor și ‘vizualizarea’ lor. Brian Tracy, un important life coach, autor și multe altele, din SUA, este de părere că fiecare minut petrecut în a planifica o zi productivă îți salvează undeva la 10 minute de execuție. Și din proprie experiență spusele lui nu sunt departe de adevăr. Așadar, faceți un efort și programați-vă ziua sau săptămâna bine. Diferența va fi uriașă.

02. EAT THAT FROG

Acesta este unul din conceptele din cartea cu același nume (scrisă de Brain Tracy) care pune accentul pe a rezolva cel mai important task în prima parte a zilei. Cu toții știm că nivelul de energie și concentrare pe care îl avem dimineața scade treptat pe parcursul zilei…ce nu e foarte evident însă e PRESIUNEA pe care o resimțim (atât conștient cât și subconștient) atât timp cât nu rezolvăm acel task.

03. STOP MULTITASKING

Deși pare poate contraintuitiv în “epoca vitezei” în care trăim, strategia de multitasking are multe efecte negative. Efectele pe care le are multitaskingul într-o afacere cum e cea de tip eCommerce pot fi fatale. Compound effect-ul unei greșeli făcute datorită multitaskingului este foarte mare și o simplă greșeală poate face diferența dintre profit sau pierderi la final de lună.

04. MORNING ROUTINE

Încercați să vă puneți corpul și mintea “în mișcare” într-un mod pozitiv încă din primele minute ale zilei. Diferența este enormă și, cum toți știm, exercițiile fizice eliberează în organism endorfine și ne dau o stare de bine nu doar fizică dar și mentală, efect resimțit pentru multe ore după ce antrenamentul a luat sfârșit.

05. DEEP FOCUSED WORK

După cum vedeți, mulți în jurul vostru promovează în diverse domenii un stil de viață foarte lejer și fără nicio grijă. Magia nu se întâmplă însă niciodată acolo. Nu o să vedeți NICIODATĂ un top performer adevărat (fie el în sport, business, sau orice alt domeniu) care să vă spună că lucrurile au fost ușoare pentru el.

06. REWARDS

Nu în ultimul rând, obișnuiți-vă să sărbătoriți micile succese. E un sentiment aparte când realizezi chiar și cele mai mici lucruri , iar ele ar trebui sărbătorite ca atare. În fond și la urma urmei “drumul” și ceea ce devii parcurgându-l e mult mai important decât destinația finală”, ne-a mărturisit Alexandru.

Alexandru Jurca este expert în business online. A reușit, în doar 3 ani, să propulseze în domeniu o multitudine de branduri, către vânzări spectaculoase. Prin prezenta, ne dăm acordul să publicați acest text pe site-ul dumneavoastră! Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
 

Tag-uri Nume: