Joi, 10 Octombrie, 2019 - 12:25

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au închis, temporar, restaurantele La Cocoşatu şi La Gil, în urma neregulilor constatate în cadrul controalelor desfăşurate miercuri, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Joi, 10 Octombrie, 2019 - 11:46

București Mall-Vitan a inaugurat 3 treceri de pietoni 3D în parcarea centrului comercial, devenind astfel primul mall din România care a implementat aceste măsuri pentru sporirea siguranței pietonilor. Inițiativa a fost implementată în parteneriat cu Asociația EDIT, care a realizat recent alte treceri de pietoni de acest tip pe drumurile publice din București.

Luni, 7 Octombrie, 2019 - 17:53
O nouă echipă executivă a fost desemnată pentru a sprijini planurile de dezvoltare ale companiei

Praga, 7 octombrie 2019 - P3 Logistics Parks (“P3”) anunță numirea lui Tim Beaudin în funcția de CEO. Din martie 2018 până în prezent, Beaudin a ocupat funcția de Chairman of the Board al P3. Începând cu data de 1 octombrie funcția lui anterioară a fost preluată de  Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.

 

Duminică, 6 Octombrie, 2019 - 09:44

Trend: comunitățile urbane din ansamblurile rezidențiale evoluează, locatarii trecând de la a cumpăra la comun o saună, la rețele de social media pe bloc și aplicații de mobil

Costurile sunt lunare, pornesc de la 50 euro/lună pentru o garsonieră și 100 euro/lună pentru un apartament de două camere sau se regăsesc în prețul locuinței, cu 10-25% mai mare

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 13:45

BUCURESTI, 27 septembrie 2019 – Xerox anunta lansarea a doua noi optiuni pentru presa de productie iGen® 5: compatibilitatea cu coli de dimensiuni crescute (XLS) si cerneala galbena fluorescenta (Fluorescent Yellow Dry Ink).

Joi, 26 Septembrie, 2019 - 20:35
Guvernul Rusiei invita pe producatorii romani sa faca export in Rusia

La inceputul lunii septembrie 2019, compania salajeana UNICONF in parteneriat cu SWAROVSKI a deschis saptamana modei la cea mai mare expozitie internationala de moda CPM Moscova: "Collection Premiere – International Fashion Trade Show Moscow" (https://cpm-moscow.com). In standul UNICONF au fost expuse noile colectii de lenjerie intima si costume de baie, realizate unicat cu cristale SWAROVSKI, concepute special pentru piata din Rusia, la care s-a lucrat timp de 4 ani.

 

Duminică, 15 Septembrie, 2019 - 16:37

Ministrul Radu Opreaa vizitat, la finele acestei săptămâni, câteva firme de succes dezvoltate prin programul Start-Up Nation în judeţul Prahova.Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va începe săptămâna viitoare primele deconturi pentru câştigătorii Start-Up Nation 2018, a declarat cu acest prilej ministrul de resort."Săptămâna viitoare încep primele plăţi, deja s-au deschis liniile de finanţare, au primit bani agenţiile regionale. Cred ca sunt peste 200 de cereri de decont depuse. Avem banii pentru ele"

Duminică, 15 Septembrie, 2019 - 08:30
După fiecare 5 plăţi contactless consecutive, următoarea se face cu PIN

Uniunea Europeană reglementează, de sâmbătă,prin Directiva PSD2 (payments services directive 2) serviciile de plată bancare, astfel încât acestea să fie mai sigure. Directiva stabileşte noi cerinţe tehnice şi de securitate, impunând condiţii mai stricte de autentificare în cazul clienţilor.

Sâmbătă, 7 Septembrie, 2019 - 03:58
Pentru a face loc extinderii complexului Dragonul Roșu

 După 30 de ani oficialitățile și-au dat seama că complexul engros EUROPA nu avea nici un fel de autorizație. Popularul depozit urmează să fie demolat în totalitate de tarabele improvizate ce au rezistat tuturor controalelor.,

Vineri, 30 August, 2019 - 12:46

Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), a avut o întrevedere cu E.S. Kim Yong Ho, noul ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Coreea în România. La întrevedere au participat, de asemenea, Kim Ji Eun, secretar II, în cadrul aceleiași ambasade, Jinhak Hur, director general KOTRA (Korea Trade Investment Promotion Agency) București și Vlad Andrei Petre, Branch Office Service Team Leader în cadrul aceleiași agenții.

Joi, 29 August, 2019 - 11:10

 VÂND casă IZVORANI, 600 mp, deschidere lac 6,85 ml, 2 corpuri clădire 144 mp construiți, p+m și p+pod mansarda, construcții edificate în anul 2000. Relații la tel 0754957860.

Miercuri, 28 August, 2019 - 17:39

Simina preia rolul de Client Service Director în FCB având o experiență de 11 ani în publicitate la activ. A coordonat proiecte din arii diverse, de la ATL, la evenimente sau activare de brand, digital sau PR, cu o pauză de doi ani, atunci când a vrut să vadă cum e să lucrezi pentru un start-up și și-a asumat rolul de New Business Developer.

Luni, 26 August, 2019 - 18:36
Le cere primilor doi oameni din stat un industriaș de succes

Scrisoare deschisa catre:

Dl. Klaus Iohannis – presedintele Romaniei

D-na Viorica Dancila – prim-ministrul Romaniei

 

Ma numesc Gabriel Antoniu Lavrincic, reprezint si promovez industria romaneasca de mobila si textila in Rusia, republicile ex-URSS, Europa, Asia si America. In calitate de director comercial, aduc bani grei in Romania prin exportuile pe care le fac impreuna cu colegii mei.

 

Miercuri, 7 August, 2019 - 14:42
​​​​​​​MEDIjobs a deschis primul birou în SUA și caută specialiști pentru a continua dezvoltarea la nivel local și internațional

Start-up-ul românesc MEDIjobs, cea mai mare platformă online de recrutare în domeniul medical din România, a atras investiții de aproape 1 milion de dolari. După ce anul trecut a obținut prima finanțare de tip angel, în urma căreia  doctorul Wargha Enayati s-a alăturat acționariatului companiei, MEDIjobs a trecut anul acesta printr-o nouă etapă majoră de finanțare, prin care a atras aproape 900.000 de dolari de la fondul de investiții  Gapminder VC și alți investitori de tip business angels.

Marţi, 6 August, 2019 - 19:19

Sennheiser, unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio, a inaugurat fabrica de lângă Brașov unde sunt produse căști și microfoane. Fabrica este în Industrial Park Brașov care este situat în apropierea orașului Ghimbav, iar anunțul privind investiția a fost făcut în martie 2018.

Marţi, 6 August, 2019 - 15:57

JTI consideră că proiectul de Ordonanță de urgență publicat astăzi, prin care sunt prevăzute creșteri ale accizei la țigarete în mai puțin de o lună, va afecta profund piața legală și va pune în pericol veniturile suplimentare pe care Guvernul speră să le obțină.

Sâmbătă, 3 August, 2019 - 11:27

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat prin Direcția Silvică Bistrița Năsăud un produs nou și unic pe piața din România - trăsura tip fast-food, completând astfel oferta singurului atelier de confecționat trăsuri și sănii din țară.

Miercuri, 31 Iulie, 2019 - 13:55
Acesta a fost cel mai bun semestru al Grupului în România

Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, care reunește Garanti Bank, Garanti Leasing și Garanti Credite de Consum, a avut, în primele șase luni ale anului, cel mai bun semestru al său în România, pe fondul managementului eficient al portofoliului de credite și eficienței operaționale.

Miercuri, 31 Iulie, 2019 - 09:20
susţinut de cel mai bun rezultat operaţional din ultimii cinci ani

Erste Group raportează un profit net solid de 732 mil. EUR în primul semestru, susţinut de cel mai bun rezultat operaţional din ultimii cinci ani

Marţi, 9 Iulie, 2019 - 22:16
Între interese și prejudecăți

Toata Europa este plina de bani rusesti. In afara de noi, toata lumea face afaceri cu Federatia Rusa.....si asta in pofida asa ziselor sanctiuni...... cei care au impus sanctiunile sunt primii la afaceri cu rusii...... Noi romanii nu cumparam gaze direct de la rusi pt ca suntem nealcosi. Cumparam prin intermediari gen a treia/patra/cincea mana de la francezi-GDF, nemti-EON......etc

Luni, 8 Iulie, 2019 - 14:00

 În cadrul unei conferințe ce a avut loc în data de 2 iulie ac cu ocazia închiderii Programului de Cooperare Elvețiano-Român, Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România, un proiect de succes care a introdus în România cultura pregătirii minuțioase pentru a face export (sistem Passport to export), putem afirma că nu există în prezent o abordare coerentă a continuării lui.

Marţi, 2 Iulie, 2019 - 20:00

Omul de afaceri Ion Țiriac a lansat primele detalii ale mega proiectului imobiliar pe care vrea să îl dezvolte în nordul Bucureştiului. Complexul prevede construcția a 27 de tronsoane de clădiri de până la 20 de etaje și va cuprinde locuințe, birouri, un mall și un hotel, în imediata vecinătate a centrului expozițional Romexpo. 

Planul Urbanistic Zonal prezentat de grupul lui Ion Țiriac nu a uitat de componenta auto, pentru care este rezervată o clădire cu spații de prezentare, comercializare auto și service cu șapte stații.

Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 18:50

  În urma incendiului virulent de acum doi ani, Global Archive Management a făcut investiții de peste 400 de mii de euro în sisteme performante de protecție, atât în aparatură de stingere cu gaz, cât și în echipamente de iluminat. 350 de mii de euro este  investiția pentru sistemul de anihilare a incendiului cu gaz nobil care este, în momentul de față, cel mai performant din lume, și 30 de mii de euro  reprezintă valoarea sistemelor de iluminat cu led, la care se adaugă sisteme de  detectare a fumului prin laser.
     

Marţi, 18 Iunie, 2019 - 20:26
„Rușii ne consideră cei mai buni din lume”

Producătorul de mobilier de lux SIMEX, propune prin directorul comercial Gabriel Lavrincic: recâștigarea de către România a pieței din Rusia, reînființarea școlilor profesionale, interzicerea exportului de lemn masiv și stoparea tăierii pădurilor în mod abuziv – toate acestea trebuie să reprezinte priorități pe plan național!  

Marţi, 18 Iunie, 2019 - 12:38
Aduce în companie o experiență unică, obținută în cei 25 de ani de carieră la Ericsson

București, 18 iunie 2019 – Fostul manager al diviziei Product Portfolio and R&D for Digital Services al Ericsson vine la conducerea Enea. Din postura sa de CEO, Jan Häglund va continua strategia de creștere a Enea și întărirea poziției companiei drept un furnizor independent și inovator de rețele software. În ultimii trei ani, compania a achiziționat Qosmos, Openwave Mobility și, recent, o unitate de business a Atos.

 

Miercuri, 12 Iunie, 2019 - 15:37

LEROY MERLIN introduce o gamă variată de obiecte coordonate cromatic în raionul decorațiuni. Astfel clienții vor putea realiza un decor armonios din punct de vedere vizual atunci când decid să își reamenajeze căminul.

Luni, 10 Iunie, 2019 - 17:19

București, 10 iunie 2019: Asociația Berarii României anunță că 76% din berile aflate în portofoliile membrilor săi au menționată pe etichetă, fie în varianta ei fizică, fie în varianta ei online[1], valoarea energetică corespunzătoare pentru 100 ml de produs.

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 19:51

 FORUMUL ANTREPRENORILOR ÎN ADMINISTRAȚIA INTELIGENTĂ – ediția a III a, este organizat în perioada 20 - 22 iunie 2019, de Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii săi Martens Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel. Cazarea participanților și o parte dintre sesiunile evenimentului vor avea loc la Hotel Richmond din Mamaia, urmând ca restul activităților să se desfășoare la Primăria Mangalia și în alte locații din județul Constanța unde sunt implementate soluții de administrație inteligentă.

Luni, 3 Iunie, 2019 - 16:24

Vizita istorică în România a Papei Francisc s-a încheiat la Sibiu. Peste 2,000 de persoane, alături de Președintele Klaus Iohannis și Prima doamnă, l-au așteptat pe Papa Francisc la Aeroportul Internațional pentru acest ultim eveniment. 

A fost un privilegiu pentru noi, ca scaunele din colectia Cleopatra made by SIMEX să facă parte din decorul gazdă amenajat elegant de organizatori și sperăm la o revedere a Sanctității Sale într-un viitor cât mai apropiat. (Foto atasat).

Sâmbătă, 25 Mai, 2019 - 12:43
În cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019

Cele mai influente și de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate în cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaște ambiția și meritele celor mai puternice doamne din țara noastră.

Cu această ocazie, Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, a fost desemnată „Cea mai puternică femeie de afaceri” din România. Premiul a fost înmânat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezentă la gală alături de Otilia Ostroțki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena şi Sorin Chirculescu, director marketing Catena.

După înmânarea premiului, Alina Marinescu a citit un mesaj din partea președintei Fildas-Catena, Anca Vlad: „Felicit toate doamnele câştigătoare din această seară, cred în businessul şi în antreprenoriatul feminin românesc, repere şi componente de bază în dezvoltarea României. Mă bucură enorm această recunoaştere a meritelor noastre, suntem mândri şi onoraţi pentru acest premiu, transmit din tot sufletul mulţumirile echipei pentru performanţele obţinute în cei 20 de ani în care farmaciile Catena au devenit brandul numărul 1, 100% românesc, care este mereu alături de români, în acţiunile de promovare a stilului de viaţă sănătos şi în campaniile de caritate şi sociale. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în continuare!”.

Subscribe to Business