Joi, 9 Ianuarie, 2020 - 17:48

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost pus sub acuzare, azi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în dosarul accidentului rutier în care a fost implicat, soldat cu decesul a două persoane.

Miercuri, 1 Ianuarie, 2020 - 12:08
A doua zi după ce se eliminase supraacciza!

Ministerul Finanţelor a majorat marți accizele la carburanţi, după ce cu o zi înainte președintele Klaus Iohannis promulgase legea prin care se elimină supraacciza la carburant. Majorarea accizei nu a fost anunțată public de guvernanți.

Astfel, Finanţele au decis, marţi, la ora 19, că ieftinirea de 45 de bani/l cu tot cu TVA efectuată de Parlament este prea mare, dar şi că nivelul minim al accizelor din UE este prea mic, şi au majorat accizele cu 9,11% faţă de nivelul publicat cu o zi înainte în Monitorul Oficial, cu 117 lei/1.000 l la benzină şi cu 107 lei/1.000 l la motorină.

Miercuri, 1 Ianuarie, 2020 - 12:00

Prețul carburanților a scăzut, în medie, cu 32 de bani pe litru, miercuri, după eliminarea supraaccizei și actualizarea cu inflația efectuată marți de către Ministerul Finanțelor. Ieftinirea carburanților este astfel mai mică decât cea preconizată inițial în contextul eliminării supraaccizei, potrivit Mediafax.

Miercuri, 11 Decembrie, 2019 - 15:21

București. Autovehiculele Mercedes-Benz sunt un reper în ceea de privește inovația, performanța, designul și siguranța, anticipând nevoile și exigențele clienților pentru a le oferi o experiență de condus la cele mai înalte standarde. Preocuparea pentru confortul și siguranța clienților Mercedes-Benz a determinat înființarea programului „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, care are ca obiectiv profesionalizarea activității atelierelor T&V și efectuarea de reparații la standardele stricte consacrate ale Mercedes-Benz.

Luni, 9 Decembrie, 2019 - 13:49
Îl înlocuieşte pe Wolfgang Schulz

Josef Reiter a preluat funcţia de director general al BMW Group România de la începutul lunii decembrie. Acesta vine cu o experienţă internaţională şi o carieră de peste 25 de ani la BMW Group

Joi, 5 Decembrie, 2019 - 15:39
Cel mai accesibil și versatil model din categoria SUV-urilor de lux

ASTON MARTIN BUCHAREST organizează conferința de presă dedicată lansării primului SUV al brandului, impresionantul DBX, cel mai accesibil și versatil model din categoria SUV-urilor de lux.
Evenimentul are loc în data de 19 decembrie, la sediul oficial din Calea Bucureștilor, nr. 91A, Otopeni.
 

Duminică, 17 Noiembrie, 2019 - 08:28

Automobile  Dacia a dat publicității informația că, pentru cel mai vândut model, Logan, noile versiuni Stepway sunt disponibile începând din 14 noiembrie.

”Preţurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclusă) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95”,.Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Joi, 14 Noiembrie, 2019 - 14:36

Mulți șoferi preferă anvelopele all-season, pentru că, în acest fel, achiziționează un singur set de anvelope, pe care îl folosesc pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, este bine de avut în vedere că anvelopele de iarnă oferă o aderență absolută, în toate condițiile meteo aduse de sezonul rece. Contrar prejudecăților răspândite despre anvelopele pentru mașinile electrice, șoferii nu trebuie să își facă griji cu privire la rezistența acestora.

Sâmbătă, 19 Octombrie, 2019 - 12:47
Mașinile sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului

Primăria Capitalei a modificat proiectul vinietei pentru București: mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească o vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.

Pentru mașinile sub Euro 3 vinieta va fi de 15 lei pe zi, iar pentru cele Euro 3 și 4 - 5 lei pe zi. Dacă va fi aprobată de Consiliul General, taxa ar urmă să fie aplicată de la 1 ianuarie 2020.

Subscribe to Auto