Luni, 17 Decembrie, 2018 - 12:04

PPD România, lider pe piața locală de distribuție a băuturilor alcoolice premium, a primit cea mai importantă și prestigioasă recunoaștere în cadrul unei gale organizate la Kiev de Diageo, cel mai mare producător de băuturi alcoolice premium din lume. Echipa PPD România a fost aleasă dintr-un total de 32 de piețe europene în care Diageo construiește afaceri durabile și de succes cu partenerii săi. 

Luni, 17 Decembrie, 2018 - 12:02

Telekom Romania oferă prin programul de responsabilitate socială „Bursele Telekom” câte o bursă lunară în valoare de 1.900 de lei pentru cinci studenți cu rezultate academice excepționale. Câștigătorii celei de-a noua ediții a programului, care vor beneficia de susținere financiară în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2019, sunt:
1. Livia Măgureanu 
2. Ana-Maria Milcu
3. Sara Petres
4. Ştefan Şovea
5. Bogdan Gabriel Drăghici

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 12:30

Timlogo.ro primește un grant AI for Accessibility (Inteligență Artificială pentru Accesibilitate) de la Microsoft pentru a sprijini eforturile companiei de a-i ajuta pe copii și adulți să aibă acces mai ușor la terapie logopedică. Prin utilizarea instrumentelor cognitive, platforma va fi capabilă să se adapteze la nevoile individuale ale utilizatorilor.

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 12:03

Mercedes-Benz România a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment unic organizat anual, în decembrie, de Salvaţi Copiii. Noul Sprinter, echipat să facă față oricărei provocări, a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.

Considerat cel mai mare eveniment caritabil din ţară, Festivalul Brazilor de Crăciun este centrat pe licitaţia brazilor de Crăciun creaţi de unii dintre cei mai renumiţi şi mai apreciaţi designeri români. Fondurile strânse sunt investite în programele educaţionale ale organizaţiei.

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 11:38

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vine în întâmpinarea celor interesați de Programul Start-Up Nation-2018, oferindu-le posibilitatea de a testa aplicația electronică a Programului.

Începând de vineri, 14 decembrie 2018, ora 11.00, și până duminică, 16 decembrie 2018, ora 20.00, planul de afaceri on-line, pregătit în vederea lansării programului Start-up Nation, poate fi testat accesând link-ul TEST:

https://startupnation2018.testare.aippimm.ro 

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 10:54

Enel, prin susbidiara sa de energie regenerabilă din Statele Unite ale Americii, Enel Green Power North America, Inc. (“EGPNA”), a pus în funcțiune primul său parc eolian din statul american Illinois, HillTopper, cu o capacitate instalată de 185 MW. HillTopper, situat în regiunea Logan, este susținut de trei acorduri de achiziție a energiei produse (PPA) încheiate pe termen lung cu Bloomberg LP, General Motors și Constellation, o companie deținută de Exelon. 

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 10:46

„Creşterea numărului de conexiuni şi a traficului de internet se reflectă şi în veniturile operatorilor din furnizarea acestor servicii. În condiţiile în care în primul semestru al acestui an faţă de semestrul doi al anului trecut, veniturile totale au înregistrat o scădere cu 3%, totuşi veniturile din internet au crescut cu 3%. Venitul mediu lunar per locuitor obținut din furnizarea de rețele și servicii de comunicații electronice a fost de 66,3 lei în prima jumătate a acestui an”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 10:37

Dacă vehiculele electrice moderne sunt testate constant, pentru a descoperi eventuale vulnerabilități, unele dintre accesoriile lor esențiale, cum ar fi încărcătoarele de baterie, sunt de multe ori trecute cu vederea. Experții Kaspersky Lab au descoperit că încărcătoarele pentru vehiculele electrice furnizate de o mare companie au vulnerabilități ce pot fi folosite de infractorii cibernetici și că, în urma unui atac reușit, poate fi afectată rețeaua de electricitate la care sunt conectate. 

Joi, 13 Decembrie, 2018 - 13:27

Enel S.p.A. (“Enel”) a fost reconfirmat în cadrul Indicelui FTSE4Good, unde sunt listate companii de top, pe baza practicilor de mediu, sociale și de guvernantă (Environmental, Social and Governance “ESG”), ca urmare a analizei pentru cel de-al doilea semestru din 2018, publicată recent. Subsidiarele Grupului, Endesa, Enel Americas și Enel Chile au primit de asemenea reconfirmarea prezenței în cea mai nouă ediție a indicelui.

Joi, 13 Decembrie, 2018 - 12:41

Xerox si Basware, liderul global in solutii source-to-pay in retea, facturare electronica si servicii inovatoare de finantare, au semnat un contract in cadrul caruia Xerox se va ocupa de operatiunile de tip scan and capture in cele peste 28 de tari in care Basware isi desfasoara activitatea.

Miercuri, 12 Decembrie, 2018 - 13:57

Grupul Enel, prin subsidiara de energie regenerabilă Enel Green Power Mexic (‘’EGPM’’), a început construcția parcului eolian de 244 MW Dolores, în provincia China, primul proiect din statul Nuevo León. Investiția totală pentru construcția parcului eolian se ridică la aproximativ 280 milioane de dolari, sumă care face parte din investițiile incluse în Planul Strategic Enel.

Marţi, 11 Decembrie, 2018 - 19:21

ASUS anunță disponibilitatea în țara noastră a noilor portabile ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) și ZenBook 15 (UX533). Seria este complet reconcepută și introduce noul ecran NanoEdge, ce beneficiază de rame înguste pe toate cele patru laturi, pentru un raport ecran/corp de până la 95%. Ecranul NanoEdge a permis adoptarea unui design compact, cu cea mai mică amprentă din clasa sa.

Marţi, 11 Decembrie, 2018 - 14:46
Noua Echipă Națională de FIFA, recunoscută de FRF, și-a desemnat  primii 4 jucători iar competiția CS:GO Invitational by ESL a fost câștigată de Avangar

A doua ediție a Bucharest Gaming Week, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB în parteneriat cu Gaming Week, în perioada 4 – 9 decembrie,  a strâns peste 12.000 de pasionați de esports, gameri dedicați și membri ai industriei dezvoltatoare de jocuri video din România. Majoritatea participanților a fost prezentă în cadrul evenimentului principal desfășurat în weekendul 8 - 9 decembrie. 

Luni, 10 Decembrie, 2018 - 10:37

Mastercard (NYSE: MA) și Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) au anunțat săptămâna trecută o colaborare strategică menită să îmbunătățească modul în care oamenii își folosesc și își administrează identitatea digitală.

Vineri, 7 Decembrie, 2018 - 18:12

Comisia Europeană a anunțat municipalitățile câștigătoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EUCăutați traducerile disponibile pentru linkul precedentEN•••224 de localități din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless.

Vineri, 7 Decembrie, 2018 - 12:26

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a participat, alături de comisarii europeni Julian King și Dimitris Avramopoulos, la Forumul UE Internet, desfășurat zilele acestea la Bruxelles. 

Joi, 6 Decembrie, 2018 - 12:54

În contextul raportului IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) care solicită acțiuni urgente de combatere a schimbărilor climatice, Schneider Electric, liderul transformării digitale a managementului energiei și automatizării, își accelerează eforturile de îndeplinire a obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite.

Joi, 6 Decembrie, 2018 - 12:25

Prin campania #DaruiesteLumina, E.ON pune la dispozitie 100.000 kWh pentru patru instituţii sociale din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Harghita şi Sibiu;
● Fiecare ramă #DaruiesteLumina adăugată pozei de profil pe pagina personală de Facebook echivalează cu 100 kWh de energie donaţi pentru cei mai puţin norocoşi;
● E.ON a donat de-a lungul campaniei 700.000 kWh energie şi gaze naturale către 42 de instituţii sociale şi 800 de familii defavorizate din România;

Miercuri, 5 Decembrie, 2018 - 09:41

ViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, anunță extinderea gamei de monitoare curbate pentru a oferi utilizatorilor soluții potrivite într-o varietate largă de scenarii de utilizare, inclusiv jocuri, divertisment și aplicații profesionale. 

Marţi, 4 Decembrie, 2018 - 12:10

Vodafone lansează Raportul Tendințelor Globale 2019, un studiu care evidențiază poziționarea centrală a clientului, comportamentul etic în afaceri și impactul inteligenței artificiale (AI) drept priorități cheie pentru următoarele 12 luni. În acord cu rezultatele raportului, noua identitate de brand a diviziei enterprise – acum Vodafone Business - demonstrează obiectivul Vodafone de a poziționa clienții și rezultatele tangibile de business pe primul loc.

Marţi, 4 Decembrie, 2018 - 12:07

ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta extinderea gamei de monitoare curbate pentru a oferi utilizatorilor solutii potrivite intr-o varietate larga de scenarii de utilizare, inclusiv jocuri, divertisment si aplicatii profesionale. 

Luni, 3 Decembrie, 2018 - 12:28

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale. Inspirat de natură, cultivat de oameni, Carpos susține o alternativă nutritivă a laptelui și este destinat cosumatorilor aflați în căutarea unor produse vegetale cu un conținut nutrițional ridicat. 

Luni, 3 Decembrie, 2018 - 09:55

După aproape doi ani de la lansare, programul Deschide România inițiat de eMAG pentru a susține micii antreprenori a reușit să atragă peste 1.300 de producători și întreprinderi sociale sau organizații non-guvernamentale din cele 41 de județe ale țării. 

Vineri, 30 Noiembrie, 2018 - 10:29

Până în 2025 mai sunt doar 7 ani, dar acești 7 ani vor aduce o evoluție notabilă, în special pentru spațiile de lucru, care sunt caracterizate de numeroase provocări digitale. Tehnologia, digitalizarea și interconectarea schimbă modul în care facem lucrurile, atât în viața de zi cu zi, cât și la locul de muncă, iar societatea devine astfel mai eficientă, cu o rapiditate surprinzătoare.

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 17:17

Tabletele vor merge către 100 de şcoli din 22 de judeţe din România, care se confruntă cu provocări legate de dotarea cu instrumente digitale de învăţare, în anul în care România aniversează 100 de ani de la Marea Unire;

Joi, 29 Noiembrie, 2018 - 10:10

Analiștii de la KeysFin au ales în mod special industria de software pentru a marca, astfel, ziua de 1 Decembrie. ,,Este unul dintre domeniile cu care ne putem mândri. România a devenit un adevărat hub regional de software, fiind prezentat în exterior drept Silicon Valley-ul Europei’’, afirmă experții.

Miercuri, 28 Noiembrie, 2018 - 13:11

Toate magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise vineri 30 noiembrie și sâmbătă 1 decembrie, 2018, zile libere legale.    

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

-    De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Marţi, 27 Noiembrie, 2018 - 16:17

Grundig, alături de cunoscutul arhitect și designer de interior Corvin Cristian și de Ileana Răducanu, redactor șef ELLE DECORATION, au lansat un proiect educațional pentru pasionații de design interior. Proiectul a debutat cu lansarea Inside the Mind of an Architect, un documentar ce reunește o serie de sfaturi privind designul interior, oferite de Corvin Cristian, și a primului ghid video destinat designului interior.

Luni, 26 Noiembrie, 2018 - 10:27

Lansat în premieră mondială la Salonul de Autovehicule Comerciale de la Hanovra (IAA) în septembrie, eCitaro aduce o notă de prospeţime oraşului Hamburg. Mercedes-Benz a livrat primul model de autobuz de serie cu sistem de propulsie complet electric către compania de transport public Hochbahn AG din Hamburg. Acesta este primul dintr-o comandă de 20 de autobuze eCitaro. 
Till Oberwörder: „Mercedes-Benz eCitaro revoluționează electromobilitatea.”

Sâmbătă, 24 Noiembrie, 2018 - 16:07

București, 22 noiembrie – Unul din patru români are peste 10.000 de fotografii stocate exclusiv în conturi de social media, pe smartphone și în camera foto și aproape 87% dintre români au pierdut cel puțin o dată imagini cu valoare sentimentală din cauza rătăcirii sau defectării unui dispozitiv digital în care își păstrau amintirile. Sunt doar două dintre concluziile sondajului derulat de Epson România la nivel național, cu privire la relația pe care o au românii cu fotografiile pe care le realizează.

Subscribe to Tehnologie (IT)