Vineri, 15 Februarie, 2019 - 15:25

Oferind un sunet de calitate superioară, un design armonios realizat folosind materiale exclusiviste, și posibilitatea de a avea un control total asupra muzicii, a apelurilor și a comenzilor vocale, prin intermediul unor gesturi intuitive, Beoplay E8, primele căști Bang &Olufsen cu adevărat wireless au fost create pentru cei care nu sunt dispuși să facă niciun compromis în privința sunetului și a designului pentru a obține adevărata libertate wireless. 

Vineri, 15 Februarie, 2019 - 11:45
care trec prin procesul transformării digitale a managementului energiei și a automatizării

Schneider Electric, liderul global în transformarea digitală a managementului energiei și în automatizare, a publicat raportul Global Digital Transformation Benefits 2019, prezentând dovezi concrete asupra efectului digitalizării în spectrul industriei globale, al comerțului și al sectorului public. Dovezile iau forma unor beneficii de business concrete și cuantificabile, rezultate din 230 de proiecte pe care Schneider Electric le-a realizat în ultimii cinci ani în 41 de țări – toate folosind arhitectura și platforma companiei, EcoStruxure.

Vineri, 15 Februarie, 2019 - 10:01

UE introduce noi reguli pentru a oferi comercianților un mediu de tranzacționare on-line mult mai transparent, echitabil și predictibil precum și un sistem eficient pentru soluționarea plângerilor. Reprezentanții Președinției României la Consiliul Uniunii Europene (UE) au ajuns astăzi la un acord de principiu cu Parlamentul European pe propunerea de regulament referitoare la relația dintre platformele on-line și comercianții care își desfășoară activitatea prin intermediul acestora. Acordul va fi înaintat statelor membre pentru acordul final în Comitetul Reprezentanților Permanenți.

Joi, 14 Februarie, 2019 - 13:36

Xerox lansează noi soluții în portofoliul de aplicații pentru echipamentele cu tehnologia ConnectKey, care le permit organizațiilor să își conecteze mai ușor membrii la platforme de business cum ar fi Salesforce, QuickBooks Online și Concur, să sprijine managementul relațiilor cu clienții, al contabilității și al facturării și să eficientizeze procesele. Mai mult, achiziționarea și implementarea aplicațiilor este mai simplă ca oricând mulțumită unui nou site de e-commerce.

Joi, 14 Februarie, 2019 - 10:40
în orice mediu ambiental

În cadrul MWC 2019, LG Electronics (LG) va aminti auditoriului de reputația și istoricul său ca lider în domeniul sunetului pe smartphone, prin intermediul noului telefon LG G8 ThinQ cu Crystal Sound OLED (CSO), o tehnologie inovatoare ce folosește ecranul OLED al telefonului pe post de amplificator audio. 

Miercuri, 13 Februarie, 2019 - 12:12

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului au donat, marti, un aparat EKG nou, in valoare de 1500 Euro, Sectiei 2 Boli Infectioase Copii a Spitalului “Victor Babes” din Bucuresti. Acest aparat de ultima generatie, de care spitalul nu dispunea pana acum, ajuta la diagnosticarea corecta a pacientilor cu afectiuni cardiace. De altfel, 3500 de copii in media sunt tratati intr-un an la aceasta sectie.

Miercuri, 13 Februarie, 2019 - 10:40

Aniversarea celui mai emblematic autovehicul de teren

Miercuri, 13 Februarie, 2019 - 10:03

Enel, prin divizia sa de energie regenerabilă Enel Green Power RSA (EGP RSA), a început construcția parcului eolian Nxuba, de 140 MW, în Districtul Amatole, acesta fiind al treilea proiect eolian al Grupului în provincia Eastern Cape din Africa de Sud. Construcția parcului eolian Nxuba, estimată să fie finalizată în septembrie 2020, va necesita o investiție totală de peste 200 milioane euro. 

Miercuri, 13 Februarie, 2019 - 08:36

Marţi, 12 februarie 2019, a avut loc, la sediul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) prima întrunire a Consiliului Consultativ 'România Digitală', organizat şi coordonat de MCSI şi beneficiind de participarea reprezentanţilor altor ministere, a mediului academic, precum şi a numeroase asociaţii şi structuri ale industriei de profil care îşi propun dezvoltarea societăţii informaţionale în România.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 17:43

QNAP a lansat dispozitivul compact și polivalent NASbook TBS-453DX, un NAS proiectat pentru spațiile mici de lucru și pentru profesioniștii mobili. Folosind 4 SSD-uri M.2 SATA pentru stocare, TBS-453DX poate de asemenea să folosească 20 de spații de stocare alocate în cloud și caching local activat, oferind posibilitatea de a lucra cu fișierele online la fel de repede precum cu cele locale.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 14:39

Soluția de analiză și detecție la intruziune, AXIS Perimeter Defender, suportă acum aplicația de urmărire automată PTZ (pan-tilt-zoom) a subiectului, permițând colaborarea unei camere fixe cu una PTZ, pentru a asigura astfel o soluție mai precisă de protecție a perimetrului. Noua aplicație face posibil ca o cameră fixă - termică sau vizuală - care rulează AXIS Perimeter Defender, să detecteze oameni sau vehicule și, în cazul declanșării unei alarme, să preia controlul asupra unei camere mobile, pentru urmărirea subiectului și obținerea unor imagini mai clare.

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 13:34

Studioul de arhitectură Mano de Santo și KMZero, Open Innovation Hub, parte a grupului Martinez, au ales Gardian Glass pentru proiectarea Punta de Mar, prima unitate de cazare plutitoare, dinamică și avansată din Spania. Acest proiect inovator, promovat de startup-ul Punta de Mar, intenționează să ducă conceptul de turism experimental la un alt nivel, prototipul fiind deja amplasat în Clubul Nautico din Denia, în Marea Mediterană.
 

Marţi, 12 Februarie, 2019 - 12:09

Fitch Ratings (“Fitch”) a anunțat, luni, că a îmbunătățit ratingul Enel SpA, de la „BBB+” la ”A-”. Agenția și-a menținut ratingul pe termen scurt pentru Enel la „F-2”. Perspectiva rămâne stabilă. 

Agenția de rating a recunoscut realizările Enel în atingerea obiectivelor operaționale și financiare ale Grupului în perioada 2015-2018, precum și leadershipul global în rețele de distribuție și regenerabile, o mare parte din activitățile reglementate și cvasi-reglementate, precum și poziția de lider a Enel în materie de inovație și sustenabilitate în sectorul utilităților.   

Luni, 11 Februarie, 2019 - 13:06

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță disponibilitatea pe piața locală a recent lansatei tablete Getac K120, ce a fost concepută pentru agențiile de siguranță publică și este caracterizată de o rezistență deosebită la condiții dificile de utilizare.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 11:53
pentru a-și dubla capacitatea de colocare din Norvegia

Schneider Electric a semnat un contract cu Green Mountain AS pentru a livra infrastructură pentru centrele de date, care să crească productivitatea companiei în două dintre siturile din Norvegia, Telemark și Stavanger. Soluția modulară oferită de Schneider Electric încorporează cele mai noi tehnologii privind răcirea cu aer și folosește dispozitive UPS extrem de eficiente, cu baterii Li-Ion.

Vineri, 8 Februarie, 2019 - 10:55

QNAP Systems a lansat recent TR-004, o unitate de extensie RAID a stocării, cu patru sertare, ce poate fi atașată la un calculator sau la un server NAS prin intermediul USB 3.0 Type-C. Multifuncționalul TR-004 poate fi utilizat pentru a adăuga spațiu la serverul NAS și poate servi, de asemenea, ca stocare RAID hardware pentru PC-uri și serverele NAS. 

Vineri, 8 Februarie, 2019 - 10:05

Prin intermediul senzorului de imagine cu microcip Infineon REAL3TM, 
LG oferă o securitate sporită și o cameră foto selfie ce măsoară profunzimea câmpului 

SEUL, COREEA ȘI MUNCHEN, GERMANIA, 8 februarie 2019 — LG Electronics și Infineon Technologies AG s-au aliat pentru a aduce tehnologia de vârf Time-of-Flight (ToF) iubitorilor de selfie-uri pe smartphone din toată lumea.

Joi, 7 Februarie, 2019 - 17:07

Un număr de 37 de proiecte au fost înscrise la cea de-a patra ediție a concursului de proiecte Teimplici.ro desfășurat de Telekom Romania. Pentru ediția 2018, organizată sub umbrela „Educație pentru o nouă generație”, Telekom și-a propus să identifice și să finanțeze inițiative ale organizațiilor non-guvernamentale care au ca scop reducerea abandonului școlar în mediul urban, în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 20 de ani.

Joi, 7 Februarie, 2019 - 13:59

Comitetul Director al Enel SpA, condus de Patrizia Grieco, s-a reunit, ieri, pentru evaluarea rezultatelor consolidate preliminare pentru anul 2018. 

Joi, 7 Februarie, 2019 - 12:04

În 2019, companiile vor dori să utilizeze mai eficient datele din cadrul organizațiilor, păstrând tendința din 2018. Optimizarea și gestionarea mediilor multicloud a constituit o prioritate pentru multe companii anul trecut, ca și necesitatea integrării securității la un nivel de bază.

Miercuri, 6 Februarie, 2019 - 09:18

Noua lume a energiei oferă tot mai multe posibilități, dar ce câştigă clienții din asta? E.ON va oferi răspunsul în cadrul târgului E-World Energy & Water din Essen. În perioada 5-7 februarie, compania va prezenta știri din lumea energiei pentru clienții privați și comerciali, precum și pentru urbanişti. Accentul va fi pus pe locuința inteligentă, mobilitatea electrică și sistemul de încălzire și răcire urban, prietenos cu mediul.

Marţi, 5 Februarie, 2019 - 13:48

Mai mult de un sfert (27,3%) dintre copiii din România petrec peste șase ore online, dacă sunt într-o zi de școală, iar procentul acestora crește la 48,3%, dacă sunt într-o zi de final de săptămână sau de vacanță, o arată datele Studiului privind utilizarea Internetului de către copii, realizat de Salvaţi Copiii, în cadrul proiectului Ora de Net.

Marţi, 5 Februarie, 2019 - 13:35

Pentru a ajuta părinții să ia măsurile corecte pentru siguranța copiilor pe Internet, evaluatorul independent de software AV-TEST a testat mai multe soluții create pentru a proteja copiii în mediul online și a acordat trei certificate Aprobat produsului Kaspersky Safe Kids.

Marţi, 5 Februarie, 2019 - 10:48

E-Distribuție Banat a început un proiect în valoare de 10 milioane de euro pentru construcția unei stații de transformare noi la Dumbrăvița, în nordul municipiului Timișoara, pentru a îmbunătăți calitatea serviciului de distribuție și siguranța în alimentarea cu energie electrică, precum și pentru a oferi posibilități mai bune de conectare de noi consumatori.

Marţi, 5 Februarie, 2019 - 09:39
inclusiv un model de smartphone pliabil și unul cu o baterie de 18.000 de mAh

Avenir Telecom anunță și linia de telefoane premium ULTIMATE, care cuprinde 6 smartphone-uri performante

Luni, 4 Februarie, 2019 - 13:40
și de servicii poștale în anul 2018

„În 2018 am finalizat una dintre cele mai ample campanii de monitorizare realizată vreodată de ANCOM. Este vorba despre campania de măsurare a acoperirii naționale cu servicii de voce, în cadrul căreia s-au efectuat măsurători în 12.786 de localități, în care domiciliază peste 19,8 milioane din totalul de 20,1 milioane de cetățeni ai României. Am verificat în ce măsură operatorii de telefonie mobilă respectă obligația de acoperire cu servicii de voce a zonelor locuite de cel puțin 98% din populația României.

Vineri, 1 Februarie, 2019 - 20:34

București, 1 februarie 2019 – HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, și-a unit forțele cu brandul de lux de modă italiană MOSCHINO pentru a crea o gamă de smartphone-uri atractive.

Gama exclusivă HONOR X MOSCHINO include două versiuni în ediție limitată a telefonului vârf de gamă co-proiectat HONOR View20. Parteneriatul marchează o etapă importantă a expansiunii globale a companiei HONOR, reprezentând o combinație perfectă între performanța high-end și moda de lux.

Vineri, 1 Februarie, 2019 - 12:53

ANCOM a elaborat si supune consultarii publice documentul de pozitie privind acordarea drepturilor de utilizare a spectrului radio disponibil in benzile de frecvente de 700 MHz, 800 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz, 3400-3800 MHz, care stabileste obiectivele, principiile, conditiile si procedura pentru acordarea spectrului radio in benzile vizate, in vederea furnizarii de retele publice si servicii de comunicatii electronice de banda larga,  inclusiv implementarii 5G in Romania. [citeste mai mult]

Vineri, 1 Februarie, 2019 - 11:52

Cu ocazia „Change Your Password Day”, cercetătorii Kaspersky Lab le transmit utilizatorilor că parolele unice și ușor de ținut minte sunt mai eficiente decât schimbarea periodică a acestora, pentru siguranța conturilor online. Cercetătorii au dezvăluit câțiva pași simpli pentru ca utilizatorii să-și creeze propria serie de parole unice. De asemenea, ei recomandă instalarea unui manager de parole care rezolvă problema reținerii acestora. 

Joi, 31 Ianuarie, 2019 - 13:18

Huawei inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti si conceput pentru a oferi o experienta completa, Huawei Experience Shop va permite consumatorilor sa descopere si sa se familiarizeze cu ecosistemul interconectat si inteligent al Huawei. 

Subscribe to Tehnologie (IT)