Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 20:00

Circulaţia rutieră va fi închisă sâmbătă pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală, între orele 9,00 - 15,00, pentru desfăşurarea "Crosului familiei", un eveniment organizat de Primăria sectorului 4.

Brigada Rutieră anunţă că traficul va fi interzis pe tronsonul cuprins între Fântâna Florilor (fără afectarea intersecţiei) până la intersecţia cu str. Turnu Măgurele (fără afectarea intersecţiei) pe ambele sensuri, precum şi pe străzile adiacente.

Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 15:00

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă traseele celor două linii navetă de autobuze, 641 şi 642, care vor prelua călătorii liniei de tramvai 41 în cele două luni de vară în care linia va fi suspendată pentru efectuarea lucrărilor de construire a Pasajului Ciurel peste Şoseaua Virtuţii, precum şi cele de reabilitare a Pasajului Grant, în perioada 29 iunie - 31 august 2019.

Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 14:07

Circulaţia rutieră pe bulevardul Alexandru Obregia va fi închisă sâmbătă, 29 iunie a.c., în intervalul orar 09:00 - 15:00

Urmare a desfăşurării evenimentului sportiv "Crosul Familiei", organizat de Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, sâmbătă, 29 iunie a.c., circulaţia rutieră pe bulevardul Alexandru Obregia (pe tronsonul cuprins între Fântâna Florilor - Turnu Măgurele, pe ambele sensuri, precum şi pe străzile adiacente) va fi restricţionată în intervalul orar 09:00 - 15:00.

Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 13:07

Banca Națională a României a anunțat, miercuri, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate. 
 

Miercuri, 26 Iunie, 2019 - 08:26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15, la kilometrul 237+800 de metri, în zona localităţii Bistricioara, judeţul Neamţ, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, din cauza aluviunilor aduse de pe versanţi, ca urmare a ploilor recente.

De asemenea, din acelaşi motiv, tot pe DN 15 în judeţul Neamţ, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj de maxim 13 tone. 

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 18:19

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 va fi suspendată timp de două luni, începând de sâmbătă, 29 iunie, pentru realizarea unor lucrări la Podul Ciurel, staţia de metrou din Drumul Taberei şi la podul Grant, iar pentru preluarea călătorilor vor fi introduse 50 de autobuze pe două linii navetă, a declarat, marţi, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Andrei Creci.

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 17:00

Consilierii municipali vor dezbate în şedinţa din 26 iunie, un proiect de hotărâre în baza căruia bucureştenii vor putea împrumuta trotinete electrice pentru o perioadă scurtă de timp.

Astfel, urmează să fie aprobat un acord de cooperare între Municipiul Bucureşti şi WOLF-E RIDES SRL referitor la implementarea unui proiect-pilot de transport alternativ de tipul Electric Scooter Sharing. Un dispozitiv discret va fi montat pe trotineta electrică, având mai multe funcţii controlate printr-o aplicaţie de telefon (Wolf-e).

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 12:28

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor să achite și să administreze cursele efectuate de angajați în interes de serviciu. 

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 12:04

În mai puțin de o săptămână, mergem direct de pe unul dintre cele mai lungi tururi de pistă din calendarul F1 (Franța) la cel mai scurt, în privința timpului pe tur, în Austria: în prima dublă a sezonului. Un tur pe Red Bull Ring durează puțin peste un minut și cum cel mai rapid tur de pistă reușit anul trecut aici în calificări (1m03.130s) s-ar putea să vedem că această bornă coboară și mai mult. Pirelli aduce aici C2 ca și compoziție hard, alb, C3 ca și compoziție medium, galben, și C4 drept compoziție soft, roșu.

CARACTERISTICILE PISTEI
 

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 10:03
și a noilor soluții de transport de mărfuri

GEFCO China, împreună cu cele două companii chineze partenere, DongFeng GEFCO si SMGL (Shenzhen Minsheng GEFCO Logistics), intenționează să își crească cifra de afaceri cu cel putin 40% în 2021, anticipând o creștere a cererii de logistică pentru automobile de ultimă generație și noi oportunități de dezvoltare, ca urmare a inițiativei „Belt & Road”. Compania își desfășoară operațiunile în China de mulți ani și a sărbătorit recent aniversarea de 10 ani de activitate a filialei din această țară, pentru care urmează să angajeze 1300 de persoane în 15 orașe.

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 08:53

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este blocată, în judeţul  Neamţ pe DN 15 Poiana Largului - Bicaz la km 245 + 500m din cauza aluviunilor şi a surpării suprafeţei de rulare.

 Recomadăm ca rută ocolitoareDN15B Poiana Largului – Târgu Neamţ şi DN15C Târgu Neamţ – Piatra Neamţ.

 

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 08:23

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă avertizează că există un risc ridicat de incendiu de pădure (grad 4 din 5) pentru data de 25 iunie 2019, pe fondul vântului şi al temperaturilor ridicate în regiunile: Peninsula Attica; Viotia; Insula Evia; Korinthia; Argolida.

Marţi, 25 Iunie, 2019 - 08:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Pe A1 Sibiu-Deva din cauza ceţii dense(vizibilitate sub 100 de metri) se circulă îngreunat în localitatea Sălişte, între kilometrii 265 şi 275.

Luni, 24 Iunie, 2019 - 16:56

Două avioane multirol de tip Eurofighter Typhoon s-au ciocnit în timpul zborului în cursul unui incident petrecut luni în nord-estul Germaniei, informează cotidianul Haaretz, citând agenția Dpa.

Forțele aeriene germane au transmis că ambii piloți au suprviețuit, catapultându-se înainte de coliziune, informează postul Deutsche Welle.

Ministerul de Interne al landului Mecklenburg-Vorpommern a confirmat prăbușirea celor două avioane militare.

Luni, 24 Iunie, 2019 - 10:17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Semnalăm că pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului, la kilometrul 17, în zona localităţii Capu Codrului (judeţul Suceava), circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, din cauza surpării unui podeţ peste un râu, ca urmare a ploilor abundente.

Luni, 24 Iunie, 2019 - 08:49

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

Luni, 24 Iunie, 2019 - 08:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Semnalăm că pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului, la kilometrul 17, în zona localităţii Capu Codrului (judeţul Suceava), circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, din cauza surpării unui podeţ peste un râu, ca urmare a ploilor abundente.

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 21:49

Nouă aeronave de tip ATR 72-600, care urmează să fie achiziţionate de TAROM, vor fi folosite pe cursele interne, care sunt foarte aglomerate, a anunţat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. Primul aparat de zbor va intra în flotă în luna octombrie.

"Procesul de reînnoire al flotei, aeronave noi tip ATR. Este o nouă generaţie", a spus Răzvan Cuc, la Antena 3.

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 14:46
Hyundai Genesis pe primul loc

Clasamentul celor mai sigure autoturisme, după un rating elaborat de agenția americană de marketing J.D. Power and Associates îi plasează pe sud coreeni pe primele locuri.

La alcătuirea topului, experții americani au folosit informațiile venite de la proprietari privind problemele apărute la mașinile nou cumpărate după primele trei luni de utilizare.

La finalul sondajului a fost întocmită lista brandurilor auto după numărul de plângeri și sesizări venite din partea consumatorilor.

1. Genesis – 63 de probleme la 100 de mașini

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 14:03

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează căpe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti, în zona oraşului Bragadiru ( judeţulIlfov), pe sensul către Măgurele, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulaţia auto se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

 

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 13:56

Mai multe curse Blue Air au întârzieri de până la 9 ore, pe Aeroportul Otopeni, din unei defecţiuni tehnice la una dintre aeronavele companiei.

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 11:03

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

Vineri, 21 Iunie, 2019 - 08:10

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Traian Vuia - Timişoara, la kilometrul 447 (în zona localităţii Traian Vuia, judeţul Timiş), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane adulte au decedat, iar doi minori au suferit leziuni grave, fiind în stare comatoasă. Circulaţia rutieră pe sensul către Timişoara este deviată de către poliţişti prin parcare.

Joi, 20 Iunie, 2019 - 13:43

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat Asocierea RailWorks câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru modernizarea subsecţiunilor Braşov - Apaţa şi Caţa - Sighişoara, aflate pe secţiunea Braşov - Sighişoara, componentă a Coridorului Rin - Dunăre, pentru circulaţia cu viteza maximă de 160 km/h. 

Oferta financiară a Asocierii RailWorks a fost de 2,9 mld. lei fără TVA, contractul de achiziţie publică urmând a fi încheiat şi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

Joi, 20 Iunie, 2019 - 11:45

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a trimis joi, 20 iunie a.c., Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind statutul personalului feroviar.

Vă prezentăm textul integral al cererii:

Domnului Călin Popescu-Tăriceanu
Preşedintele Senatului

În temeiul articolului 77 alineatul (2) din Constituţia României, republicată, formulez următoarea

CERERE DE REEXAMINARE

asupra

Legii privind statutul personalului feroviar

Joi, 20 Iunie, 2019 - 11:38

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

Joi, 20 Iunie, 2019 - 10:58

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că în data de 18.06.2019 Autoritatea Aeronautică Civilă Română a aprobat modificarea certificatului RO – 08, deținut de aeroport din 2017 în conformitate cu Regulamentul UE 216/2008 și regulile sale de implementare stabilite prin Regulamentul UE 139/2014, prin includerea unor tipuri de aeronave de mari dimensiuni care pot opera pe aeroport.

Joi, 20 Iunie, 2019 - 08:21

Reamintim conducătorilor auto că mâine, 20.06.2019, vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu - Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere.

Joi, 20 Iunie, 2019 - 08:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 73 Câmpulung - Braşov, la kilometrul 77+080 de metri, în localitatea Dâmbovicioara, judeţul Argeş, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, din cauza surpării suprafeţei de rulare.

Pe DN 28, la kilometrul 118, în zona localităţii Bohotin, judeţul Iaşi, suprafaţa carosabilă a fost acoperită cu apă, din cauza ploilor abundente recente. Din acest motiv, traficul se desfăşoară îngreunat, pe jumătate de cale.

Miercuri, 19 Iunie, 2019 - 08:42

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

Subscribe to Transporturi