Marţi, 22 Septembrie, 2020 - 10:36

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ (665 - bărbaţi, 35 - femei).

Miercuri, 19 August, 2020 - 12:48

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, este unul dintre cei mai doriți angajatori din România conform unui studiu realizat de o companie specializată în soluții de recrutare și promovare a brandului de angajator. La nivel național, Bosch ocupă poziția șapte din 100 în topul celor mai doriți angajatori realizat de Catalyst Solutions în 2020, fiind al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive din România și cel mai dorit angajator din Cluj. Totodată,  Bosch se regăsește în primii zece cei mai doriți angajatori pentru al treilea an consecutiv.

Luni, 17 August, 2020 - 17:09

In această dimineață a încetat din viață chestorul de politie Mihai Stancu, fost director al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Reputatul și respectatul polițist a pierdut lupta cu coronavirusul, după ce medicii au făcut tot ce era posibil pentru a-l salva. Dumnezeu să-l odihnească într-o lume poate mai bună..

P.S. Cu o zi înainte, soția chestorului a fost externată din spitalul în care fusese deasemenea tratată pentru infecție cu COVID..

Miercuri, 12 August, 2020 - 09:55

Am aflat cu profund regret vestea morții lui Oliviu Gherman, fost președinte al Senatului și al FDSN,  om politic de înaltă ținută morală,  om de stânga, cu principii de la care nu a abdicat. Membru al Consiliului Frontului Salvării Naționale, a contribuit la definirea viitorului democratic al României ieșite din comunismul ceaușist.

Vineri, 3 Iulie, 2020 - 03:16

(Munchen / Crewe, 2 iulie 2020) Bentley Motors anunță astăzi numirea lui Balazs Rooz ca nou director regional pentru Europa, decizie care intră în vigoare imediat.

 

Cu peste 20 de ani de experiență în industria auto - deținând mai multe funcții de conducere executivă – până de curând, Rooz a fost director de transformare și strategie de afaceri pentru Europa la Jaguar Land Rover, unde a petrecut ultimii 9 ani în diferite funcții de conducere. Înainte de aceasta, a petrecut 4 ani cu Saab în Suedia și 7 ani cu General Motors în Ungaria.

Vineri, 3 Iulie, 2020 - 03:11

BUCURESTI, 02 iulie 2020 – Florina Seres a fost numita General Manager al Xerox Romania, incepand cu luna iulie a acestui an, fiind promovata de pe pozitia de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, pozitie pe care o detinea din 2019.

 

Luni, 17 Februarie, 2020 - 19:20

DUMITRU COMĂNESCU a fost premiat de către Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti, CSMB, cu suma de 5.000 lei și o plachetă onorifică drept „omagiu adus vieții şi contribuţiei la dezvoltarea societăţii şi a comunităţii Municipiului Bucureşti şi ca o recunoaştere a respectului și preţuirii faţă de seniorii bucureşteni”. 

 

Miercuri, 1 Ianuarie, 2020 - 11:56
În 2020, UNICEF face apel la liderii mondiali și la state pentru a investi în personalul medical care deține know-how și echipamentul necesar pentru salvarea fiecărui nou-născut   

București, 1 ianuarie 2020 – Aproximativ 500 de copii se vor naște în prima zi a anului 2020, în România, potrivit estimărilor UNICEF. Bebelușii români vor reprezenta 0,126% din totalul estimat de 392.078 de copii născuți pe 1 ianuarie 2020.  

 

Marţi, 31 Decembrie, 2019 - 18:39

Duminică, 29 decembrie a avut loc ceremonia funerară a col(r) Alexandru Ruși. În vârstă de 79 ani, fostul șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei a decedat pe 24 decembrie, în urma unei boli care s-a dovedit neîndurătoare. La Cimitirul Învierea din Capitală au dorit să-i aducă un ultim omagiu numeroși colegi, colaboratori și prieteni. Defunctului i-au fost acordate onoruri militare.

Miercuri, 25 Decembrie, 2019 - 20:45
Ceremonia funerară - duminica, 29 decembrie, ora 12, la Cimitirul Învierea (Lizeanu)

A încetat din viață după o lungă și nemeritată suferință col(r) Alexandru (Niki) Ruși, fost șef, vreme de 10 ani, al Brigăzii Rutiere a Capitalei (1979 - 1989). În data de 22 decembrie 1989 el a fost cel care a dat de știre țării, din Studioul 4 al Televiziunii devenite libere, că Miliția este alături de poporul față de care dorește să își facă datoria.

Miercuri, 25 Decembrie, 2019 - 11:41
Pentru mita luată ca să fie numit guvernator Liviu Mihaiu

Guvernatorul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii Catalin Tibuleac, recent numit de Dăncilă,  a fost schimbat din functie, fiind inlocuit de catre Ion Munteanu.

Conform deciziei publicate marti in Monitorul Oficial, Catalin Tibuleac a fost revocat din functia de guvernator al Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", el fiind inlocuit de Ion Munteanu. Acesta va avea rang de subsecretar de stat.

Joi, 19 Decembrie, 2019 - 16:44

Miercuri, 18 decembrie, a încetat din viață după o grea suferință, ascunsă cu decență și modestie celor din jur, medicul psihiatru George Budileanu, căruia nu puțini dintre cei pe care i-a tratat îi datorează îmbunătățirea simțitoare a stării lor de sănătate. A fost dedicat profesiei, pacienților și prietenilor.  Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Funeraliile vor avea loc sâmbătă, 21 decembrie, ora 11, la Cimitirul Reînvierea (Lizeanu) în a cărui capelă corpul neînsuflețit va fi depus vineri.

Miercuri, 11 Decembrie, 2019 - 14:46

Finalul acestui an aduce schimbări importante în echipa de management a PAID – Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale din România. Compania care gestionează asigurările obligatorii de locuință are un nou Director Financiar - Ionuț BACIU și un nou Director de Dezvoltare – Cosmin TUDOR.

Marţi, 10 Decembrie, 2019 - 12:16

Ioan Petru Căprariu a fost revocat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii, în locul acestuia fiind numit Laurenţiu Ţenţ.

Joi, 28 Noiembrie, 2019 - 09:17
Nicolae Manolescu, Mariana Nicolesco, Manuela Mitrea și Marcel Ciolacu

Astăzi președintele Uniunii Scriitorilor, Nicolae Manolescu împlinește o vârstă rotundă: 80 ani! O viață petrecută în slujba literelor și a culturii. Tot astăzi soprana Mariana Nicolesco își aniversează ziua de naștere, la fel ca și deputata Manuela Mitrea. Iar Marcel Ciolacu va primi felicitările colegilor săi de la Cameră și în proaspăta calitate de președinte interimar al PSD. Tuturor Agenția AMOS News le urează La mulți ani!

Duminică, 17 Noiembrie, 2019 - 08:04

Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvăz a murit, sâmbătă seara, la 69 de ani. Era căsătorit și avea două  fiice. Niculescu-Duvăz a fost unul dintre revoluționarii care au ajuns în conducerea Frontului Salvării Naționale și a fost deputat timp de 26 de ani, în perioada 1990-2016.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 12:26

Europarlamentarul Clotilde Armand (USR) a publicat pe contul sau de Facebook o lista cu numele copiilor unor membri PSD si ALDE, care sunt angajati in functii publice.

Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 19:37

NN Asigurări de Viață anunță numirea lui Mihai Țânțaru în poziția de Chief Investment Officer, mandatul lui fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară. În acest rol, el va fi responsabil de dezvoltarea şi implementarea, împreună cu echipa sa, a strategiei de investiții pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN.

 

Mihai Țânțaru și-a început cariera în domeniul bancar, specializându-se timp de 6 ani în trezorerie și analiză macroeconomică în mai multe instituții bancare.

 

Duminică, 20 Octombrie, 2019 - 11:16
O angajare fictivă, plătită cu salariul minim pe economie

Liviu Dragnea a depus prin avocat la Curtea de Apel București, unde se judecă dosarul în care contestă noua conducere a PSD, mai multe cereri, între care și cea privind sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).
În acest context, instanța a stabilit următorul termen pentru 31 octombrie, când vor fi discutate cererile fostului lider PSD.

Duminică, 13 Octombrie, 2019 - 12:00
Dintre aceștia 73,5 mii au studii superioare

Informatie din date ale Eurostat, citate de Edupedu: din 12,3 milioane de romani cu varste intre 18 si 64 de ani, mai mult de 1,68 de milioane spun ca nu au muncit niciodata.

Asta inseamna 13,6 la suta din totalul celor care se incadreaza in acea limita de varsta.

Marţi, 30 Iulie, 2019 - 20:16

Scimbare în organigrama conducerii ministerului Agriculturii: subsecretarul de stat Maricel Floricel Dima a fost promovat secretar de stat. Totodată, Gabriela Teodora Gheniu și-a încheiat colaborarea cu ministerul. Dima a primit recent din partea ministrului Petre Daea sarcina de a se ocupa de  coordonarea și dotarea tehnică a liceelor agricole.

Vineri, 14 Iunie, 2019 - 12:42

Reprezentantul Comisiei Europene, Isabel Grilo, a declarat, vineri, că oficialii europeni sunt îngrijoraţi de modificările aduse în sistemul de pensii din România.

Vineri, 14 Iunie, 2019 - 09:41

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a prezidat joi, 13 iunie 2019, dezbaterile reuniunii formale a Consiliului Ocuparea Forţei de Muncă, Politică Socială, Sănătate şi Consumatori - secţiunea ocupare şi afaceri sociale (EPSCO) desfăşurată la Luxemburg. 

Joi, 14 Martie, 2019 - 17:21

Grupul Coca-Cola HBC continuă promovarea românilor în poziții de top management, prin numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie 2019.

Luni, 18 Februarie, 2019 - 11:00

Președintele Autorității Electorale Permanente Daniel Barbu a demisionat. Observatorii pun gestul său în legătură cu o candidatură a sa pentru un mandat de europarlamentar, Tăriceanu menționându-l recent printre favoriții de pe lista ALDE, alături de Norica Nicolai și Renate Weber. 

”Ar fi fost o incompatibilitate etică să mai rămân. Că voi fi candidat sau nu nu ține de mine, nu decid eu, dar ideea că numele meu e luat în considerare pentru o eventuală candidatură m-a obligat să renunț la poziția de la autoritatea electorală”, a declarat  Daniel Barbu.

Duminică, 17 Februarie, 2019 - 19:09

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepreşedinte al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), mandatul acestuia va începe în luna mai şi se va încheia în 2020, a anunţat, duminică, ministerul de resort.

Vineri, 18 Ianuarie, 2019 - 16:44
Ironia sorții: le-a tras clapa procurorilor care l-au acuzat de „crime împotriva umanității”!

Născut în 17 ianuarie 1935 în oraşul Urziceni, Emil (Cico) Dumitrescu a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani, La data de 4 februarie 1990 a fost înaintat la gradul de contra amiral, iar în 1993, a fost avansat la gradul de viceamira cu două stele. Dumitrescu a fost şi secretar de stat în Ministerul de Interne. Echipajele medicale l-au găsit deja mort la casa lui din oraşul Voluntari. 

Cico Dumitrescu era acuzat de crime împotriva umanităţii, în dosarul Revoluţiei.

Duminică, 6 Ianuarie, 2019 - 11:07
Avea 80 ani...

Poetul Emil Brumaru s-a stins din viață la scurt timp după ce a împlinit 80 de ani. A suferit un atac cardio-vascular pe când era internat în spital. 

Emil Brumarul s-a născut în 25 decembrie 1938 în Bahmutea, Basarabia. A fost fiul lui Grigore Brumaru, funcţionar la CFR, şi al Elisabetei, învăţătoare. 

A absolvit în 1955 Liceul Naţional, iar în 1963 Facultatea de Medicină Iaşi. A devenit medic la Dolhasca, iar în anul 1973 a renunţat la meseria de medic şi s-a dedicat exclusiv scrisului.

Sâmbătă, 5 Ianuarie, 2019 - 20:42

Inginerul Eugeniu Iordăchescu, cel care a salvat prin translare 12 biserici care urmau să fie demolate din ordinul lui Nicolae Ceaușescu în anii '80, a murit vineri, la vârsta de 89 ani, potrivit unui comunicat postat pe agenția Patriarhiei Române.

Marţi, 18 Decembrie, 2018 - 18:00

La nici o lună după o operație reușită de proteză de șold, ing.dr. Victor Drăgan (n. 20 august 1945), președintele companiei Aquamontaj a încetat din viață fulgerător, în urma unui stop cardiorespirator.

Subscribe to HR ( Human resources)