Joi, 13 Iunie, 2019 - 13:41

La început de vară, AVON dă startul experiențelor de festival și invită toate pasionatele de beauty și fashion să transforme zilele de vineri în sesiuni de pregătire pentru cele mai cool evenimente ale anului. AVON încurajează femeile să înlocuiască ținuta Casual Friday cu una Festival Friday, iar make-up artiștii le vor completa lookul de festival cu produse de machiaj din gama mark., în locații special amenajate în 6 orașe din România.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 12:48

Lucrările de consolidare a podului Străuleşti au fost finalizate, iar în prezent întreaga lucrare ce presupune consolidarea şi reabilitarea podului este realizată în proporţie de 70%.

În acest moment Compania Străzi, Poduri şi Pasaje lucrează la infrastructură podului, se fac pregătiri pentru ridicarea tablierului în vederea schimbării aparatelor de reazem şi se confecţionează eşafodajul pentru relocarea conductei Transgaz.

Joi, 13 Iunie, 2019 - 09:39

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, reacționează vehement la adresa Metrorex

Într-o postare pe Facebook, Gabriel Mutu avertizează:

“Ne-am săturat de termene!

Vorbesc în numele locuitorilor cartierului Drumul Taberei și ai Sectorului 6: ne-am săturat de termenele anunțate de Metrorex pentru Magistrala 5!

Vrem fapte, nu vorbe! Vrem deschiderea liniei de metrou Drumul Taberei - Eroilor!

Miercuri, 12 Iunie, 2019 - 18:39

Peste o sută de oameni de știință din Europa, experți și reprezentanți ai autorităților locale au pus bazele unui parteneriat pentru fundamentarea științifică a politicilor publice.

Evenimentul a avut loc la Biblioteca Națională a României și a fost organizat de Consiliul Județean Ilfov, în colaborare cu Joint Research Centre (Centrul de Cercetare al Comisiei Europene).

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 12:55

Începând de ieri, 10 iunie 2019, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a iniţiat la sediul instituţiei o serie de întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din sector. Pe parcursul a mai bine de trei ore, edilul a răspuns la întrebări şi a înaintat soluţii la problemele pe care aceştia le-au prezentat.

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 10:54

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, bunuri nedeclarate cu o valoare totală de peste 42.000 lei.

Luni, 10 Iunie, 2019 - 16:10

Cu ocazia Zilei Mondiale a Oceanelor, Nestlé România și Nestlé Bulgaria, au desfășurat acțiuni de ecologizare de-a lungul Dunării și la malul Mării Negre. Cei peste 400 de voluntari mobilizați au colectat peste 10 tone de deșeuri care au fost transmise către reciclare sau valorificare. Acțiunile fac parte din programul Nestlé Cares, lansat anul acesta cu scopul de a concentra proiectele de voluntariat ale companiei, cu impact asupra comunității si planetei și de a încuraja la responsabilitate individuală și colectivă privind mediul înconjurător.

Vineri, 7 Iunie, 2019 - 08:03

La slăvitul praznic al Înălțării Domnului, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Eroilor și Duminica Tuturor Sfinților Români din satul Stoianovca, unde se află cimitirul Eroilor români de la Țiganca.

Joi, 6 Iunie, 2019 - 11:16

Părinții care nu au cu cine să-și lase copiii pe timpul vacanței mari pot apela cu încredere la serviciile grădinițelor de stat din Sectorul 1. Consiliul Local a hotărât, în ședința de miercuri 05 iunie 2019, ca opt grădinițe din Sectorul 1, cu nouă locații, să rămână deschise și în perioada vacanței de vară. În acest an, programul "Grădinița de Vacanță" din Sectorul 1 se va derula în perioada 01 iulie – 30 august, în fiecare zi de luni până vineri. 

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 13:21

Primarul Dan Tudorache este de acord cu toate amendamentele aduse de opoziţie în privinţa înfiinţării unei instituţii specializate în protecţia mediului

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 11:29

Abordarea Băncii Naţionale a României referitoare la adoptarea euro este una echilibrată, a declarat, marţi, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

Luni, 3 Iunie, 2019 - 13:45

Bucureştenii care locuiesc în Cartierele Militari şi Drumul Taberei au un motiv de bucurie în plus atunci când ajung acasă: vor găsi mai rapid un loc de parcare. Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU), pune la dispoziţia membrilor comunităţii trei noi parcări de reşedinţă, după cum urmează:
    parcare de reşedinţă pe str. Cheile Orzei, la intersecţie cu Strada Fabricii, în spatele parcului reabilitat Tudor Vladimirescu, cu o capacitate de 45 de locuri,

Luni, 3 Iunie, 2019 - 13:27

În ședința Consiliului Local Sector 1 de miercuri, 5 iunie, consilierii vor dezbate patru proiecte de hotărâri ce țin de înființarea unei noi instituții. Noua Direcție, subordonată direct Consiliului Local, va avea ca principal scop protecția mediului prin investiții în fluxul deșeurilor, cum ar fi infrastructura de colectare selectivă de la cetățeni și operarea unei stații proprii de sortare a deșeurilor. 

Vineri, 31 Mai, 2019 - 13:47

Muzică, dans, veselie şi multe cadouri au fost ingredientele evenimentului organizat azi, 31 mai 2019, de Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, pentru a sărbători Ziua de 1 Iunie.
O mulţime de prichindei, însoţiţi de părinţi şi bunici, au fost prezenţi la manifestarea dedicată lor şi denumită, sugestiv, “O lume minunată”.

Vineri, 31 Mai, 2019 - 13:09

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat au descoperit, în zona de responsabilitate, şapte cetăţeni iranieni care au încercat să intre ilegal în România, traversând fluviul Dunărea cu barca. În acţiunea ilegală, grupul de cetăţeni iranieni era sprijinit de patru cetăţeni români şi doi bulgari, care sunt cercetaţi, în prezent, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Vineri, 31 Mai, 2019 - 11:32

Cei 15 elevi de la unităţile de învăţământ din Sectorul 4 care au obţinut, în anul şcolar 2018 -2019, primele locuri la olimpiadele naţionale, au fost premiaţi în cadrul Galei "1 Iunie - Ziua Copilăriei", organizată la Ateneul Român, de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu primăriile de sector ale Capitalei.

Miercuri, 29 Mai, 2019 - 14:00

Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, anunță deschiderea oficială a Clubului Copiilor “Mihai Eminescu”, mâine, joi 30 mai 2019, ora 16.00, în Șos. Pantelimon nr. 301. 
      În cadrul festivității de deschidere, reprezentanții administrației publice locale împreună cu  Mircea Lucescu, Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Ioan Andone și Monica Roșu vor intra în dialog cu părinții și copiii din Sectorul 2. Sportivii le vor împărtăși din experiențele lor copiilor prezenți și îi vor îndruma să urmeze o carieră sportivă pentru o viață sănătoasă.
 

Miercuri, 29 Mai, 2019 - 13:03

În acest an, toată omenirea progresistă va sărbători cea de-a 650-a aniversare a strălucitului poet și gânditor al Azerbaidjanului Seyid Imamaddin Nasimi.
În cadrul UNESCO, anul acesta a fost, de asemenea, declarat Anul Nasimi.
Anunțul făcut de Președintele Ilham Aliyev despre anul 2019 ca An Nasimi, în Azerbaidjan este un eveniment foarte important, demn de laudă 

Marţi, 28 Mai, 2019 - 13:11

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi că luni a fost oprită apa caldă în sectoarele 2, 3 şi 4 din Bucureşti, iar din acest motiv a depus plângere penală.

Marţi, 28 Mai, 2019 - 12:31

Aproximativ 300 de elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale numărul 32 din strada Sportului numărul 21, cartierul Colentina, vor participa mâine, miercuri, 29 mai 2019, ora 10.00, la un exercițiu de simulare a unui cutremur cu intensitatea de 6,5 grade.
     Potrivit scenariului, seismul a produs avarii serioase la clădirea școlii, există răniți ce vor trebui îngrijiți până la venirea ambulanței și se va face evacuarea  în siguranță, a celorlalți elevi aflați la ore.   

Vineri, 24 Mai, 2019 - 13:44

Cursurile din toate şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei în Bucureşti, decizia aparţine comandamentului întrunit la Primăria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unităţi în cursul zilei de joi, 30 mai.

Vineri, 24 Mai, 2019 - 10:49

În data de 22 mai 2019, comisari din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor București-Ilfov, coordonați de Paul Anghel, Director General al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Horia Constantinescu, Coordonator al Corpului de Control al Președintelui ANPC au efectuat o serie de acțiuni de verificare urmărind recepționarea, depozitarea, procesarea și comercializarea peștelui pe raza Regiunii București-Ilfov.

Joi, 23 Mai, 2019 - 11:48

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache și specialiștii CJ Ilfov vor consilia oamenii care își doresc să acceseze fonduri europene, dar se pierd în hățișul birocratic. 

Demersul Consiliului Județean Ilfov se adresează tuturor celor care au proiecte prin care pot contribui la dezvoltarea comunităților locale.

Joi, 23 Mai, 2019 - 11:44

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache și specialiștii CJ Ilfov vor consilia oamenii care își doresc să acceseze fonduri europene, dar se pierd în hățișul birocratic. 

Demersul Consiliului Județean Ilfov se adresează tuturor celor care au proiecte prin care pot contribui la dezvoltarea comunităților locale.

Joi, 23 Mai, 2019 - 10:35

Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, anunță deschiderea oficială a Clubului Copiilor “Mihai Eminescu”, în data de 30 mai 2019, ora 16.00, în Șoseaua Pantelimon nr. 301. 
   În cadrul festivității de deschidere, reprezentanții administrației publice locale împreună cu Anca Serea, Mihai Morar, Marian Drăgulescu și Leonard Doroftei vor intra în dialog cu părinții și copiii din Sectorul 2 prezenți în sală. Alături de aceștia vor mai participa la eveniment și Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Oana Botezatu și Georgiana Idriceanu. 

Miercuri, 22 Mai, 2019 - 13:47

22 mai 2012 a fost ziua în care Țuca și Mulan, doi câini maidanezi iubitori și veseli, au făcut prima vizită la bătrânii din cadrul Centrului pentru persoane vârstnice “Floare Roșie”. Așa a început o terapie inedită, în care cei mai buni prieteni ai seniorilor au devenit patrupezii. 

Miercuri, 22 Mai, 2019 - 12:05

PMB: Podul Constanţa va fi reabilitat. Protocol de colaborare între Primăria Capitalei, Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA pentru reabilitarea unor obiective de infrastructură din Bucureşti

Miercuri, 22 Mai, 2019 - 11:24

Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, a lansat sesiunea de selecţie publică de proiecte cu finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local al Municipiului Bucureşti pentru activităţi nonprofit de interes local, în vederea dezvoltării şi diversificării serviciilor sociale adresate grupurilor vulnerabile dezavantajate social, pentru anul 2019.

Marţi, 21 Mai, 2019 - 11:48

În atenţia cetăţenilor care doresc să îşi exercite drepturile electorale cu ocazia alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019 şi a referendumului naţional din 26 mai 2019

Primăria municipiului Ploieşti aduce la cunoştinţa cetăţenilor, care doresc să îşi exercite drepturile electorale cu ocazia alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019 şi a referendumului naţional din 26 mai 2019, următoarele modificări survenite în amplasamentele secţiilor de votare:

Vineri, 17 Mai, 2019 - 11:35

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea celei de-a 27-a ediții a Crosului Universităţii din Bucureşti - cora Lujerului Challenge 2019, eveniment sportiv care se desfăşoară sâmbătă, 18 mai 2019, de la orele 10.00. 

Subscribe to Politica locala