Share

Ag. AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în săptămâna trecută!

1. Aurescu trădează interesul național pentru cel gașcă politică și nu contestă decizia CEDO
2. Redeschiderea dosarului „10 august” - o decizie politică strâmbă
3. Proful Iohannis încurcă culorile proiectului de reluare a școlii
4. DSP se miltarizează, iar infectații vor fi căutați de armată
5. S-au stabilit candidaturile pentru Capitală


1. Aurescu trădează interesul național pentru cel gașcă politică și nu contestă decizia CEDO

 
 Trădarea interesului Național? Așa crede, pe bună dreptate, Adrian Severin, despre gestul incalificabil (și fără precedent) al ministrului de Externe Bogdan Aurescu (cel cu trabucul) care a refuzat  să conteste dubioasa decizie a CEDO, care îi dădea dreptate Codruței Kovesi într- un caz în care ea nu era parte! Va rămâne desigur în analele dreptului european cum interese politice transnaționale pot răstălmăci adevărul și dreptatea. În concluzie România este vinovată și va trebui probabil să o despăgubească pe fosta șefă a DNA pentru faptul că Iohannis i-a semnat decretul de destituire!

2. Redeschiderea dosarului „10 august” - o decizie politică strâmbă

 
 Din aceeași categorie de genunchi „drept” pe grumazul Justiției face parte și cererea de redeschidere a dosarului „10 august” pe care Parchetul General îl închisese, pe bună dreptate, în scopul pedepsirii jandarmilor pentru a se fi opus legitim bandelor de huligani tocmiți de „diaspora” să ia cu asalt sediul Guvernului. Dacă judecătorii vor avea curiozitatea să citească excepționalul editorial al Alinei Mungiu Pippidi din „România Curată” vor găsi acolo toate argumentele juridice și de bun simț pentru a nu face un lucru pe placul celor care au confecționat acest dosar ca un stindard de luptă împotriva instituțiilor statului.

3. Proful Iohannis încurcă culorile proiectului de reluare a școlii

 
  O preocupare deosebită manifestă proful de fizică de la Cotroceni față de starea învățământului. A ieșit la rampă să anunțe un program de reluare a școlii, de la 14 septembrie, în trei culori pe care le-a încurcat din cauză că de la Sănătate i-au fost oferite date eronate.

4. DSP se miltarizează, iar infectații vor fi căutați de armată

 
 DSP (a nu se confunda cu PSD) nu mai fac față nici ca personal nici ca remunerații avalanșei de solicitări și îndatoriri. Chiar ministrul a fost nevoit să aștepte minute în șir într-un studio TV să îi răspundă cineva la telefon, lucru care nu sa întâmplat. Drept pentru care s-a luat măsura militarizării Direcției de la Capitală prin numirea unui medic general, care a mai rezolvat și criza de la Suceava. Se are în vedere chiar recurgerea la Armată pentru a fi depistați și recuperații izolații care nu respectă carantina.

 


5. S-au stabilit candidaturile pentru Capitală

 
  În toată această harababură covidiano-interlopă își face loc și preocuparea pentru alegerile locale. După ce liberalii și useriștii și-au împărțit scaunele de primari de sectoare, pesediștii au venit și ei cu patru candidați un funcție și un liberal alungat de ai săi, renunțând să își pună vreo nădejde în combaterea lui Robert Negoiță. Gabriela Firea se sacrifică să îl înfrunte pe autistul Nicușor, despre care Orban și Barna au căzut tacit de acord că e mai bine să piardă un independent decât unul de-al lor Primăria Capitalei.

Re-/ Vezi și:

   

 

10 Aug 2020 - 16:00

Format: