Share

Ag. AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în săptămâna trecută!

1. PSD și-a făcut congres digital
2. Social-democrații au depus moțiunea de cenzură neavenită
3. Parlamentul respinge creșterea etapizată a alocațiilor
4. Firea și-a prezentat echipa VIP de consilieri
5. Spovedania lui Portocală a făcut puține valuri


1. PSD și-a făcut congres digital

 
 Partidul Social-Democrat și-a organizat primul congres de după pierderea guvernării prin moțiunea liberală și alegerile prezidențiale, răstimp în care a avut o conducere interimară nevalidată democratic și instalată pe principiul celui mai iute de picior și mai bun de gură. Aceasta s-a dovedit a fi un băiat de pe la Buzău scos în față de Tudose cand era premier și l-a pus viceprimministru (fără portofoliu).

2. Social-democrații au depus moțiunea de cenzură neavenită

 
 Parlamentul urmează să stabilească data dezbaterilor și a votării moțiunii, inițiatorii fiind convinși că vor reuși să trântească odiosul guvern Orban, cel care se opune din răsputeri (pretextând că nu are bani) dublării alocațiilor și majorării pensiilor poporului muncitor. Ideea, până la urmă, este că dacă Orban nu va putea fi dat de tot jos, să i se reducă atribuțiile la un nivel care să facă din el și guvernul său un „executiv-fantomă” care să execute dispozițiile parlamentului.

3. Parlamentul respinge creșterea etapizată a alocațiilor

 
 Deocamdată parlamentul a respins proiectul de creștere etapizată alocațiilor și probabil că același lucru se va întâmpla și cu pensiile pentru care Orban, care a cheltuit tot ce avea pe echipamente sanitare care nu au fost livrate, nu are resursele necesare, oricât de activ va fi Cîțu, cu împrumuturile sale profitabile.

4. Firea și-a prezentat echipa VIP de consilieri

 
 Pe plan local Firea și-a prezentate echipa de consilieri din care nu lipsesc câteva VIP- uri fără nicio legătură cu politica, sau care au una foarte vagă, precum Tata Puiu Iordănescu, care s-a și pricopsit cu niște viruși la reuniunile de prezentare, ce l-au băgat în carantină.

5. Spovedania lui Portocală a făcut puține valuri

 
 Ceea ce se estima a fi un eveniment de zguduire planetară - destăinuirile lui Negulescu Portocală, făcute la Realitatea TV -  s-a dovedit a fi un „fâs”, ceea ce dă în vileag fostul procuror fiind doar niște conversații pe care le purta el cu cei pe care dorea să îi înfunde. La fel ca și în precedentele episoade de acest gen - Sima, Ghiță, Rizea - entuziasmul comentatorilor s-a stins brusc atunci când au intrat în joc persoane și subiecte delicate.

Re-/ Vezi și:

   

 

24 Aug 2020 - 14:00

Format: