Share
30 Dec 2019 - 14:00

1. Orban își asumă (i)responsabilitatea pe Buget!
2. Scandal internațional: după Caracal - Țăndărei
3. Oros primește un bobârnac: îl repune în funcție pe Vânătoru
4. Instanța română respinge cererea turcească
5. Condamnări „festive” de sărbători: Olteanu și Hrebenciuc


1. Orban își asumă (i)responsabilitatea pe Buget!

 
Din prima zi a săptămânii Orban și-a luat inima în dinți și a făcut anunțul fatal: guvernul își asumă responsabilitatea pe Buget! Cu tot riscul pârei la Curtea Constituțională, a pesediștilor.

2. Scandal internațional: după Caracal - Țăndărei​​​​​​​

 

Scandal internațional pe tema achitării traficanților de copii din Țăndărei pe care instanța din Harghita i-a găsit nevinovați, fapta - documentată de poliția spaniolă - neexistând!

3. Oros primește un bobârnac: îl repune în funcție pe Vânătoru​​​​​​​

 

 Orban încearcă să repare ce strică incompetența lui Oros, ministrul Agriculturii, care nu a găsit un altul pe care să îl dea afară decât cercetătorul erou Costel Vânătoru de la Banca de Gene Vegetale. A fost repus în drepturi la Institutul din Buzău după proteste de stradă.

4. Instanța română respinge cererea turcească

 
Erdogan a înregistrat un nou eșec cu cererea de extrădare a directorului școlilor turcești LUMINA. Instanța a respins cererea pe motiv că în Turcia acesta nu se va putea bucura de un proces corect. Adică fără supunerea la cazne fizice, după modelul străbun.

5. Condamnări „festive” de sărbători: Olteanu și Hrebenciuc​​​​​​​​​​​​​​

 

Condamnări de sărbători: Bogdan Olteanu pentru mita de un milion de la Vîntu, ca să îl numească pe Liviu Mihaiu guvernatorul Deltei (șapte ani) și Hrebenciuc - pentru intervenția la CNA în favoarea lui Pinalti (3 ani).

 

Re-/ Vezi și:

   

 

Format: