19 ianuarie 2022

Tot despre Pfizer…

vaccin
Distribuie pe rețelele tale sociale:
Treizeci de oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății din diferite universități din Statele Unite au început să studieze documentația pe care Pfizer a trimis-o FDA pentru a obține autorizarea vaccinului său.

Deși toate studiile Pfizer rămân confidențiale, primele 30 de pagini au fost lansate și sunt in prezent in analiza oamenilor de stiinta americani, începând, așa cum ne așteptam, cu o declinare a răspunderii: „Informațiile din acest document sunt confidențiale. Dezvăluirea, reproducerea, duplicarea, distribuția sau altă difuzare a acestor informații în afara Pfizer, afiliaților, licențiaților sau agențiilor de reglementare a acestuia este strict interzisă. Acceptând sau revizuind aceste documente, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea acestor informații și să nu le dezvăluiți unor terți (cu excepția cazului în care este cerut de legea aplicabilă) sau să le folosiți în scopuri neautorizate”.

Vaccinurile devin, așadar, „obiective militare”: totul este secret și de aceea Twitter a cenzurat deja contul @iGNORANTCHiMP care a început să publice „rufele murdare” ale vaccinului.

Frauda din studiile clinice este confirmată de la început. Unul dintre cercetători, Peter Doshi, a declarat public că „pare a fi defectuos”, deoarece FDA a desemnat doar un evaluator în fiecare dintre cele două discipline științifice cheie, clinică și statistică, „să lucreze în trei săptămâni, care în mod normal durează luni. .”.

La pagina 7 reiese că din cei 42.086 de cobai umani, pe lângă spitalizările cu sau fără sechele, s-au înregistrat 1.223 de decese și din alte 9.400 de persoane de la care Pfizer a încetat să mai aibă vești. Ar trebui să fie mai mulți cobai vii decât morți, dar câți? Oamenii de știință sunt lăsați cu sarcina de a clasifica morții, cei vii și cei cu dizabilități.

Miocardita și alte consecințe grave sunt enumerate la pagina 16: tahicardie (1098), aritmie (102), infarct miocardic (89), insuficiență cardiacă (80), infarct miocardic acut (41), insuficiență cardiacă acută (11), șoc cardiogen și tahicardie ortostatică posturală. Tahicardie ortostatică posturală (7 fiecare) și boală coronariană (6). Începutul evenimentului de la mai puțin de 24 de ore la 21 de zile, cu o medie mai mică de 24 de ore.

Lista efectelor adverse conține afecțiuni respiratorii, evenimente tromboembolice, accidente cerebrovasculare, evenimente vasculare…

Deja sunt chestiuni concrete, iar cei care le pun pe tapet nu mai pot fi, așadar, acuzați ca sunt conspirationisti, oamenii rușilor sau limitati intelectual, cum ar spune unii „reziști” de pe la noi sau amicul domnului Arafat și colegul de fundație, domnul Radu Tudor.
A consemnat Ciprian Pop