Publicat: 12 Octombrie, 2017 - 13:50
Share

TotalSoft il numeste pe Tom Stankiewicz in functia de Financial Services Executive Director si deschide un birou in zona Frankfurt, ca parte a strategiei de extindere a prezentei Charisma pe pietele financiare internationale.

Tom Stankiewicz va coordona divizia Financial Services a TotalSoft, alcatuita din account manageri, program manageri, consultanti tehnici si de business, cu sediul la Bucuresti si Frankfurt. Acesta va fi responsabil cu gestionarea portofoliului de clienti locali si internationali, ce activeaza in domeniul financiar si industria de leasing.

Tom Stankiewicz aduce peste 15 de ani de experienta in domeniul serviciilor financiare, ocupand anterior functii de management in mai multe companii internationale, precum Sopra Banking Software, TSYS International si Atos Worldline GmbH. Acesta detine o diploma de masterat in informatica si administrarea afacerilor de la Universitatea Tehnica din Darmstadt, Germania.

TotalSoft a fost achizitionata in toamna anului trecut de catre Logo, cel mai mare furnizor independent de software din Europa de Sud-Est, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe pietele internationale.