31 ianuarie 2023

Tradiţionala expoziţie de scaune „SIT WITH ME”, a studenţilor arhitecţi de la UPT, a venit anul acesta cu o provocare – reprezentarea unui brand de renume

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Biblioteca Universităţii Politehnica Timişoara a găzduit luni, 16 ianuarie 2023, vernisajul tradiţionalei expoziţii de proiecte a studenţilor anului 6 ai Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism din cadrul UPT, realizate în cadrul materiei Amenajări interioare 2 – „SIT WITH ME” – ajunsă acum la cea de-a VI-a ediţie.

În cadrul proiectului de arhitectură de interior, studenţii, coordonaţi de cadrele didactice Cristina Povian şi Cămil Milincu, şi-au propus realizarea unui obiect de stat de mici dimensiuni, ergonomic şi menit să asigure confortul, dar să şi reprezinte un brand de renume, aşadar tema pentru anul acesta a devenit „Please SIT WITH ME în style”.

Ca şi în anii precedenţi, studenţilor le-a fost solicitată nu numai creativitatea, ci şi îndemânarea pentru a realiza proiectul, principalul beneficiu al exerciţiului fiind trecerea de la proiectele pe hârtie la implementarea lor în realitate.

Aproape 50 de studenţi ai Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism au prezentat lucrările lor în cadrul vernisajului, iar acestea s-au dovedit deosebit de creative, chiar dacă au avut de-a face cu numeroase provocări, de la alegerea brandului şi până la concept, materiale şi execuţie.

Rezultatele, scaune create pentru mărci renumite din toată lumea, de la mari producători din domeniul fashion sau cafenele şi până la SRI sau branduri proprii, pot fi admirate în perioada următoare în holul central al Bibliotecii UPT.

Sursa foto Universitatea Politehnica Timişoara