Publicat: 24 Octombrie, 2017 - 20:20

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat — Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că lucrările planificate în data de 24.10.2017 pentru întreținerea podului nu au fost finalizate, motiv pentru care acestea vor continua și în data de 25.10.2017, între orele 09.00—11.00. În interval orar menționat circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă.

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, marți, 24.10.2017, între orele 13.00-15:00 și vineri, 27.10.2017, între orele 09.00-11.00, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât, la ridicarea restricției, controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, recomandăm participanților la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației 'Trafic Online' disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/giurgiu/i-update--trafic-intrerupt-...