24 octombrie 2021

Trafic restricţionat total pe strada Lebedei din Portul Tomis

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Lebedei, circulaţia autovehiculelor fiind restricţionată total până la ora 16:00. Intervenţiile vor continua şi mâine, cu aceleaşi restricţii de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00. Reabilitarea carosabilului se realizează prin turnarea mixturilor asfaltice în două straturi.

Un sistem pentru colectarea apelor pluviale este în curs de amenajare în Portul Tomis. Zona carosabilă este reconfigurată pentru a permite drenarea apei.

De asemenea, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Barbu Ştefănescu Delavrancea şi Ştefăniţă Vodă, circulaţia autovehiculelor fiind restricţionată total, în intervalul orar 07:30-15:30.

Facem apel către conducătorii auto să NU parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfăşoară lucrări.