20 iunie 2021

Trafic suspendat temporar prin PTF Porţile de Fier I

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile de frontieră din Serbia că, în intervalul 20.05.2021, între orele 09.00 – 11.00, traficul rutier prin P.F. Djerdap I (R.Serbia) – P.T.F. Porţile de Fier I (România) va fi suspendat temporar ca urmare a unor lucrări la ecluza pentru nave de la Hidrocentrala Porţile de Fier I – Djerdap, de pe partea sârbă.

Recomandăm cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera de stat prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I în respectivul interval orar, să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim de trafic internaţional de la frontiera cu Republica Serbia:

PTF Porţile de Fier II – judeţul Mehedinţi

PTF Naidăş – judeţul Caraş Severin

PTF Moraviţa şi PTF Jimbolia – judeţul Timiş

Totodată, recomandăm participanţilor la trafic să consulte aplicaţia Trafic Online, disponibilă pe pagina de internet a instituţiei (www.politiadefrontiera.ro).

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră sârbe şi dispune toate măsurile aflate în competenţă, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent şef principal de poliţie
Les Mihaela