12 august 2022

Traficul pe sensul de ieşire din România pentru automarfare se desfăşoară cu dificultate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Informare trafic automarfare, prin P.T.F. Ruse-Giurgiu

Având în vedere faptul că în Punctul de Trecere a Frontierei Ruse-Giurgiu, de pe teritoriul Bulgariei, se derulează lucrări de asfaltare a carosabilului, pe arterele destinate pentru mijloacele de transport marfă, traficul pe sensul de ieşire din România pentru automarfare se desfăşoară cu dificultate.

În aceste circumstanţe, pentru controlul de frontieră pot fi folosite doar trei artere din cele şase destinate acestui tip de autovehicule, aspect ce determină, până la finalizarea lucrărilor, creşterea timpului de aşteptare pentru autocamioane în punctul de trecere de la graniţa dintre cele două state.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu rutier, pe ambele sensuri de deplasare, pentru 2.350 de camioane, dintre care 1.250 au fost pe sensul de ieşire.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a luat toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de aşteptare.

Precizăm faptul că pentru turisme şi mijloacele de transport persoane traficul prin punctele de frontieră se desfăşoară în condiţii normale.

În continuare, recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera naţională prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în această perioadă, să utilizeze toate celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, recomandăm utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro.

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/giurgiu/i-informare-trafic-automarfare-prin-ptf-rusegiurgiu-23905.html