Publicat: 16 Mai, 2014 - 11:44
Share

În data de 17.05.2014, în intervalul orar 10:00 – 14:00, se va desfăşura Crosul Copiilor cu startul în Piaţa Constituţiei.  
Traficul rutier va fi restricţionat în intervalul orar 08:00 – 14.00 pe bd. Unirii între Piaţa Constituţiei şi  bd. I. C. Brătianu şi pe bretelele adiacente Pieţei Constituţiei.  

RUTE OCOLITOARE:
- bd. Dimitrie Cantemir – prin pasajul Unirii – Piaţa Universităţii – bd. N. Bălcescu – bd. Magheru – bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei;
- şos. Mihai Bravu – şos. Ştefan cel Mare – prin pasajul Victoriei – bd. Nicolae Titulescu – pasajul Basarab;
- Calea 13 Septembrie – şos. Panduri – bd. Geniului – şos. Grozăveşti – pasajul Basarab;
- Splaiul Independenţei – Pod Eroilor – str. Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – str. Dem I. Dobrescu – bd. N. Bălcescu.
 
Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule în perimetrul adiacent traseului de desfăşurare a maratonului, iar cetăţenilor să opteze pentru mijloacele de transport în comun, renunţând la deplasarea cu autovehiculele personale.
Totodată, solicităm conducătorilor de autovehicule următoarele:
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. 
Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.