2 iulie 2022

Transbordare auto pe relaţia Drobeta Turnu Severin – Prunişor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia feroviară în staţia CF Balota este închisă la această oră, din cauza deraierii, la intrarea în staţie, a 3 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului CERFERSPED.

Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne şi circula în relaţia Curtici – Sfântu Gheorghe. Deraierea celor 3 vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la faţa locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situaţii, pentru intervenţia cu utilaje necesare repunerii pe şină a vagoanelor şi eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în staţia Balota.

Informăm totodată faptul că, pentru menţinerea continuităţii transportului feroviar de călători în sudul ţării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relaţia Drobeta Turnu Severin – Prunişor, până la finalizarea intervenţiilor din staţia CF Balota.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanţii operatorului de marfă şi va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe şină a vagoanelor şi restabilirea circulaţiei în condiţii normale de trafic.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.