Publicat: 8 Februarie, 2020 - 14:01

Aproximativ 200.000 de plati mobile prin intermediul Sodexo Pay si Apple Pay au fost inregistrate in ultimele doua luni    Sodexo este singurul furnizor de benefcii extra-salariale din Romania care ofera solutii mobile de plata utilizatorilor platformelor Android si Apple.   Tichetele de masa Sodexo au atins o rata de digitalizare de 70%, chiar 80% in unele orase mari precum Timisoara si Sibiu.   Implementarea aplicatiei Apple Pay a fost recent premiata drept o solutie de top pentru platile mobile

Bucuresti, 07 februarie 2020 – In ultimele doua luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plata mobila, realizand tranzactii in valoare totala de 3,5 milioane de RON. Sodexo Romania a oferit utilizatorilor platformelor Android si Apple posibiltiatea platilor mobile pentru toate produsele Sodexo – Gusto, Cadou, Cultura, Turist.

Utilizatorii pot descarca gratuit aplicatia Sodexo atat pe dispozitivile Android cat si Apple, marcand astfel o premiera pe piata locala a furnizorilor de beneficii extra-salariale unde Sodexo este singurul care ofera ambele solutii mobile de plata

“Sodexo Romania a atins o rata de digitalizare de 70% pentru tichetele sale de masa, totalizand un million de utilizatori care au facut trecerea catre cardul Sodexo. Orase precum Timisoara si Sibiu inregistreaza un nivel de digitalizare si mai mare, de 80%, aratand interesul angajatilor din Romania pentru solutiile digitale. Cu Apple Pay si Sodexo Pay, Sodexo Romania face urmatorul pas in dezvoltarea sistemelor de plata mobile, fiind totodata recunoscuti cu un premiu pentru eforturile noastre”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass Romania.

Utilizatorii Sodexo au acces la o retea de parteneri ce numara 30.000 de locatii, restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librarii, pensiuni, hoteluri si agentii de turism, unde pot utiliza cardurile Sodexo.

Sodexo Pay, aplicatia gratuita dezvoltata pentru utilizatorii Android a fost lansata anul trecut in luna octombrie, Sodexo devenind astfel primul emitent de carduri si vouchere din Romania care ofera un sistem de plata mobila utilizatorilor de Android.

Aplicatia Apple Pay a fost lansata in decembrie 2019 si ofera utilizatorilor de iOS o metoda sigura si simpla de a plati rapid si convenabil folosind cardurile Sodexo.

 

Tag-uri Institutii: