2 octombrie 2022

Tratament pentru combaterea ţânţarilor în Capitală

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti, demarează astăzi, 11 august 2022, tratamentul nr. 10 pentru combaterea ţânţarilor, din cele 14 aprobate de CGMB prin Programului Unitar de Acţiune aferent anului 2022.

Tratamentele se aplică zilnic, în intervalul orar 22.00-05.00, în funcţie de condiţiile meteorologice, în următoarele locaţii: pe toate spaţiile deschise din domeniul public şi privat al unităţii administrativ-teritoriale (terenuri ale instituţiilor publice din subordine), în parcuri, pe toate spaţiile verzi de pe teritoriului Municipiului Bucureşti, în cimitire, pe maluri de lac, în pieţe şi târguri, pe spaţiile deschise ale persoanelor fizice şi juridice, în cazul tratamentelor de dezinsecţie care se execută de pe aliniamentul stradal, adiacent acestor spaţii.

Produsul biocid folosit pentru combaterea ţânţarilor este insecticidul SOLFAC TRIO EC 140, produs avizat de Ministerul Sănătăţii, prin Comisia Naţională de Biocide, pentru utilizarea la exterior, în zonele rezidenţiale şi recreaţionale, fără efecte adverse asupra organismului uman şi a mediului înconjurător.

În caz de contact direct poate provoca iritaţii ale căilor respiratorii, motiv pentru care tratamentele se desfăşoară pe durata nopţii.

Pentru sesizări şi reclamaţii, Compania Municipală Eco Igienizare poate fi contactată 24/24 la numărul de telefon 0752.041.898 sau prin email la sesizari@cmeib.ro.

Direcţia de Presă

Sursa foto Pixabay