17 octombrie 2021

Trecere în rezervă la Jandarmeria Maramureş

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Azi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Pintea Viteazul” Maramureş a avut loc activitatea de trecere în rezervă, cu drept la pensie, a colegilor noştri, plutonier adjutant şef Chiş Laurian-Florentin şi plutonier adjutant şef Gherasim Vasile Aurel, care au hotărât că e momentul să-şi încheie activitatea de cadre militare active.

Încercăm uneori emoţia despărţirii de colegii noştri care trec în rezervă. De fiecare dată, cei care rămânem ne proiectăm, într-un fel, în ziua în care vom ajunge în acest punct, unii mai au puţin, alţii o carieră întreagă. Dar, cu siguranţă, aceste momente ne fac să fim mai buni! Azi le-am mulţumit colegilor noştri pentru întreaga activitate militară, le-am urat multă sănătate, multe bucurii şi o pensie îndelungată!

A devenit o tradiţie ca de fiecare dată când un jandarm hotărăşte că e timpul să-şi încheie mandatul în slujba Jandarmeriei Române să ne luăm rămas bun de la el într-un cadru oficial.

Le mulţumim pentru toată activitatea desfăşurată, le dorim să aibă parte numai de bine şi să se bucure de timpul pe care îl vor avea împreună cu familia de acum înainte!

Maior, Radu Vasile Nicolae
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş