Publicat: 6 Decembrie, 2018 - 11:28

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, trei autoturisme de lux, semnalate ca fiind furate din Norvegia, Italia şi Marea Britanie.

În perioada 04-05.12.2018, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competenţă.

Astfel, pe raza judeţului Constanţa au fost identificate trei autoturisme de lux, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul acestora se aflau trei cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 29 şi 48 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii din cadrul I.P.J. Constanţa au stabilit că cele trei autovehicule sunt căutate de autorităţile din Norvegia, Italia şi Marea Britanie ca fiind semnalate furate.

Autoturismele, în valoare de aproximativ 24.700 euro, au fost indisponibilizate, cercetările fiind continuate de către poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, pentru două dintre cele două autoturisme şi de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Constanţa pentru cel de-al treilea. Comunicat de presă - Garda de Coastă

Tag-uri Institutii: