17 septembrie 2021

Trei percheziţii domiciliare pentru documentarea infracţiunilor de trafic de droguri de risc

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 27 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare, pentru documentarea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Urmare a activităţilor de cercetare într-un dosar de trafic de droguri, în care este cercetat un bărbat, de 40 de, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa, sub coordonarea procurorilor, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Constanţa şi comuna Corbu.

Astfel, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 840 de grame de cannabis, 1.350 de grame de substanţă cu efect psihoactiv, 7.600 de lei, precum şi un instrumentar de preparare a substanţelor cu efect psihoactiv.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.