Publicat: 7 Octombrie, 2015 - 19:44

În descursul lunii Octombrie, fanii lui Ioan Gyuri Pascu îşi pot urmări idolul, la Palatul Naţional al Copiilor, în trei reprezentaţii, printre care se numără premiera “4 x 4 personaje”.

19 Octombrie este data în care Ioan Gyuri Pascu prezintă premiera spectacolului “4 x 4 personaje”, în care acesta este prezent în dublă postură, de actor şi autor al muzicii, într-o o piesă în 4 tablouri şi 16 personaje, în care eroii se joacă de-a viaţa ori de-a teatrul.

Pe 15 Octombrie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, va fi prezentat un duel indirect între umorul subtil al lui Toparceanu şi cel profund al lui Nenea Iancu, într-o reprezentaţie inedită, în care Ioan Gyuri Pascu îl are drept coleg de distribuţie pe Niculae Urs. Acesta din urmă celebrează, în această reprezentaţie, 65 de ani de viaţă şi 40 de ani de teatru.

La Sala Mare, pe 14 Octombrie, în “Take Ianke şi Cadîr", Ioan Gyuri Pascu va putea fi admirat în rolul negustorului turc, într-un spectacol plin de urmor, alături de Niculae Urs şi Doru Ana.

Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.