10 august 2022

Trei posturi de ofiţer, scoase la concurs prin încadrare directă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Au început înscrierile pentru două dintre posturile de ofiţer scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu. Persoanele interesate să îşi desfăşoare activitatea în domeniile achiziţii publice şi logistică au la dispoziţie următoarele posturi:

1. ofiţer specialist I la Achiziţii Publice – înscrieri până pe data de 12.08.2022, ora 14:00.
Anunţ: bit.ly/Ofiter_specialist_achizitii

2. ofiţer specialist I la Serviciul Logistic – compartimentul Tehnic – înscrieri până pe data de 12.08.2022, ora 14:00.
Anunţ: bit.ly/Ofiter_specialist_tehnic

Candidaţii trebuie să transmită cererile, însoţite de copia cărţii de identitate, a CV-ului şi a declaraţiei de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf., la adresa de e-mail: srurecrutare@isugiurgiu.ro.

De asemenea, în perioada 08.08.2022-19.08.2022, ora 14:00 cei interesaţi se vor putea înscrie şi pentru concursul de ocupare a postului de ofiţer specialist II la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.
Anunţ: bit.ly/Ofiter_specialist_SCTI

Persoanele interesate de participarea la concursuri trebuie să citească cu atenţie anunţurile şi celelalte documente postate pe pagina de internet a instituţiei şi, dacă îndeplinesc toate condiţiile menţionate, să completeze cererea de înscriere şi să pregătească dosarul de recrutare, în termenele indicate.

Alte date şi informaţii pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Giurgiu, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0246/215.150.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Sursa foto Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al Judeţului Giurgiu