Publicat: 23 Aprilie, 2012 - 13:10
Share

Trenurile care fac legătura între Bucureşti - Constanţa (şi retur), Bucureşti - Braşov (şi retur) şi Bucureşti - Timişoara au întârzieri între 20 şi 60 de minute. Asta pentru că au fost furate componente feroviare, în apropierea staţiilor Dor Mărunt, Săruleşti şi Băneasa.

Ttrenurile care circulă pe relaţiile Bucureşti - Constanţa (şi retur), Bucureşti - Braşov (şi retur) şi Bucureşti - Timişoara (şi retur) au întârzieri în grafic cuprinse între 20 şi 60 de minute, "din cauza acţiunilor de sustragere a unor componente din sistemul de dirijare a traficului, acţiuni săvârşite în acest weekend de persoane necunoscute".
 
"Echipele de intervenţie feroviare desfăşoară lucrări pentru înlocuirea componentelor feroviare sustrase în mod repetat de persoane necunoscute şi de remediere a defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului, în urma savârşirii acestor acţiuni infracţionale. Lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară şi de înlocuire a elementelor sustrase se vor desfăşura şi în perioada următoare, astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", se arată într-un comunicatul de presă al CFR.