Publicat: 20 Februarie, 2018 - 18:17

Tricolorul LMV Ploiești încheie ultimul meci din cadrul Campionatului Național Divizia A1 cu o victorie împotriva campioanei en-titre, ACS Volei Municipal Zalău, în uma căreia ploieștenii și-au adjudecat trei puncte.

Ploiești, 20 februarie 2018: Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești a găzduit luni, 19 februarie,
disputa dintre Tricolorul LMV si zălăuanii de la ACS Volei Municipal. După un meci intens de 111 minute, elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au câștigat cu 3-1. Echipa condusă de Bogdan Olteanu le-a cedat oaspeților primul set, încheiat cu scorul 25 - 27, însă a reușit să se distanțeze pe parcursul meciului, având un scor pe seturi de: 25 - 14, 25 - 15, 25 - 17.

 

Încurajați de atmosfera creată de cei peste 500 de suporteri prezenți, voleibaliștii Tricolorului au început setul al doilea deciși să schimbe tactica. Astfel, sextetul compus din Jorna, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette și Carrasco, alături de libero-ul Kroiss, au dat dovadă de maximă concentrare și au predat o adevărată lecție de volei oaspeților de la Zalău. Cu un serviciu de excepție, Lică și Stulenkov au trimis câte 21 de mingi în terenul advers, iar la recepție s-a remarcat Jorna, cu cele 44 de baloane utile pentru echipa sa.  Atacul a fost asigurat de Lică, cu 43 de mingi.

Meciul, care s-a dovedit unul frumos pentru spectatori, dar tensionat pentru antrenorii și oficialii Tricolorului, le-a adus elevilor lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu 3 puncte. Jucătorii ploieșteni au acumulat, astfel, 55 de puncte, ceea ce îi plasează la numai un punct distanță de Steaua, echipă care mai are de disputat un meci.

Următoarea partidă a tricolorilor va avea loc pe data de 3 martie, atunci când vor debuta în play-off, astfel că jucătorii se vor bucura de o ”pauză” activă de 11 zile, pe care le vor dedica antrenamentelor și sesiunilor de recuperare. Mai multe detalii despre activitatea echipei Tricolorul L.M.V. puteți găsi pe pagina de Facebook a clubului.
 

Tag-uri Nume: