Publicat: 4 Aprilie, 2016 - 18:32
Share

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din România, Trooper, va cânta în cadrul festivalului Stelele Rockului Românesc, ce revine pe scena Arenelor Romane din Bucureşti pe 16 Aprilie, de la orele 20:00, avându-l ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul Phoenix, şi aducând unele dintre cele mai importante formaţii ale momentului din România: Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară şi Truda.

Festivalul ce revine, după doi ani, va fi prezentat de Cristian Hrubaru.

După 20 de activitate, 7 albume de studio şi sute de concerte, Trooper se pregăteşte pentru un nou album, prevăzut să apară în toamna acestui an. Între timp, turneul aniversar Trooper 20, aflat în plină desfăşurare, va face o oprire la Arenele Romane pentru a întregi o seară care se anunţă memorabilă pentru toți iubitorii muzicii rock din România. 

Biletele se pot achiziţiona, la preţul de 70 de lei, de pe iabilet.ro, ambilet.ro, magazinul Muzica, reţeaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agenţiile Perfect Tour, staţia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe şi de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay, eventim.ro şi în reţeaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziţionate de la intrarea în Arenele Romane, la preţul de 90 de lei.