Publicat: 1 Septembrie, 2016 - 17:45
Share

La aproape trei ani de la lansarea precedentului album de studio, "Atmosfera", Trooper revine cu cel de-al optulea album, "În ziua a opta", ce va fi lansat pe 5 Noiembrie, de la orele 20:00, printr-un concert maraton de aproximativ trei ore, la Club Quantic.

Noul album este inspirat de cele mai mari probleme pe care societatea în care trăim le pune oamenilor în fiecare zi: corupţie, minciună, ură, deziluzie.

Referindu-se la tematica noului album, Oscar spune: "Trăim vremuri urâte. În ciuda progreselor pe care omenirea le face în plan tehnologic, moral ne afundăm din ce în ce mai mult într-un nou Ev Mediu. Unul întunecat, în care cele mai urâte coşmaruri încep să prindă viaţă. Am încercat să surprindem pe acest album toate aspectele vieţilor noastre care ne îndepărtează tot mai mult de noi, de cei pe care îi iubim, de tot ceea ce ne defineşte ca Oameni".

Din playlist-ul spectacolului de la Club Quantic vor face parte piese de pe toate albumele formaţiei, alături de cele cunoscute, publicul va avea parte şi de câteva surprize muzicale dar şi audio-vizuale.

Pentru acest eveniment se pot achiziţiona bilete din reţeaua magazinelor Eventim şi online, de pe eventim.ro şi iabilet.ro.

Preţul unui bilet este de 30 de lei. În ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei. Organizator: Kompas Events