Publicat: 30 Martie, 2020 - 11:46
Share
2 milioane de persoane în pericol de moarte în Statele Unite din cauza Coronavirus

 

 

Președintele american Trump a extins astăzi ordonanța de urgență, ceea ce duce la stoparea afacerilor și a mișcării dincolo de perioada inițială de 2 săptămâni, până la 30 aprilie 2020

Americanii împreună cu cetățenii din țări din întreaga lume vor fi limitați la casele lor cel puțin încă 30 de zile. De asemenea, înseamnă că turismul, aviația este de așteptat să rămână inactiv pe cea mai mare piață de călătorii și consumatori din lume.

Decizia președintelui Trump va afecta enorm economia, dar este văzută pe scară largă ca necesități absolute. Unii spun că acest lucru poate fi doar începutul unei perioade semnificativ mai lungi.

Președintele a prezis, de asemenea, că maximul pericolului de virus, și ratele majorate de deces ar trebui să fie așteptate în aproximativ două săptămâni.

Americanii trebuie să rămână acasă încă 30 de zile, iar această decizie se bazează pe date științifice. Un kit de rezultate de testare de 30 de minute a fost, de asemenea, introdus pe piața americană și este de așteptat ca acesta să fie un instrument important pentru a obține date despre virus.

Ulterior, președintele a spus: „Nu vom scuti niciun stat. Această comandă se va aplica întregii țări. "

„Dacă nu am face nimic, 2,2 milioane de oameni ar putea muri”, a spus președintele Trump în conferința de presă. El a spus că justifică investiția de 2,2 trilioane de dolari.
Președintele a mai spus: Dacă am putea reduce numărul morților la 200.000, am fi făcut o treabă grozavă. ”

Președintele Trump a spus: „Vreau să am țara înapoi, am vrut ca lumea să se întoarcă. Există 151 de țări care trebuie să-și recupereze țările! ” El a adăugat: „Există un spirit mare în țara noastră. Este vorba despre moarte și toată lumea vrea ca acest lucru să se termine. Companiile de asigurare, proprietarii și întreprinderile sunt dispuse să colaboreze. Aceasta este o schimbare mare față de acum câteva săptămâni. ” (eTN)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: