5 octombrie 2022

Trump crede că „China a distrus dovezile răspândirii coronavirusului din laborator”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Fostul președinte al Statelor Unite a spus că de la bun început a fost convins că infecția a început să se răspândească tocmai dintr-un laborator chinez.

Fostul președinte american Donald Trump consideră că autoritățile chineze au distrus deja presupuse dovezi ale răspândirii noului coronavirus dintr-un laborator din Wuhan. Fostul lider american a făcut această declarație într-un interviu acordat Fox News, miercuri.

După cum a asigurat republicanul, a fost inițial convins că noul coronavirus a început să se răspândească dintr-un laborator chinez. „Mi s-a părut destul de evident. Am afirmat acest lucru de mult timp”, a spus el. „Cred că a fost, probabil, un accident. Există si specialisti care cred că nu a fost un accident”, a spus fostul președinte.

Întrebat dacă crede că ancheta pentru a clarifica originile virusului va avea succes, Trump a răspuns: „Nu cred, pentru că, probabil, China a scăpat deja de multe dovezi”. „Acum este foarte târziu. După cum cred, dovezile au fost grav deteriorate”, a adăugat fostul președinte american.

Potrivit republicanului, „era inițial timpul să expunem [China] pentru ceea ce a facut”. După cum a adăugat, a existat anterior o oportunitate de a „obține dovezi”. Potrivit fostului lider american, democrații din Statele Unite au obstrucționat astfel de proceduri din motive politice.

Acum, potrivit republicanului, versiunea răspândirii virusului dintr-un laborator chinez câștigă popularitate în Statele Unite. „Se părea că totul dispare și acum acesta este subiectul principal în America și, probabil, în întreaga lume”, a spus el. „Lucrul este că întreaga lume a suferit pagube îngrozitoare. Acest lucru trebuie să ajungă la subiect. ” „În mod ideal, ar trebui să facem China să plătească”, a adăugat Trump.
Redactor Pop Ciprian-Dorel