Publicat: 15 Noiembrie, 2020 - 00:00
Share
Marco Santorelli Adrian

Trump asteapta acum ca prin numararea voturilor FALSE acestea sa fie introduse in circuitul oficial dupa care William Barr procurorul general al USA va incepe anchetarea uriasei fraude electorale , demascarea retelei uriase de frauda care va duce la arestarea tuturor celor implicati in afacerea VOTURILOR POSTALE FALSE!
Pieczenik spune ca Biden si echipa lui ar face bine sa se pregateasca de puscarie si nu de Casa Alba ca acolo nu vor ajunge niciodată !!!
   
-„CIA Homeland Security a lansat cea mai mare operațiune electorală în urmă cu 24  ore.
-Peste 500 de unități de elită s-au mutat în toate depozitele de numărare a buletinelor de vot la nivel național pentru a sta de pază asupra tuturor buletinelor de vot tipărite.
-Au fost TOATE tipărite cu filigrane QFS-BLOCKCHAIN ​​(cod incasabil).
-Până în prezent, 14 milioane de buletine de vot au fost introduse printr-un scaner laser în 5 state diferite și 78% au eșuat [FĂRĂ filigrane] și 100% din aceste buletine de vot au avut toate Biden pe ele. 
   -Aceasta este strălucirea lui Donald Trump și a echipei sale. Au plasat un „filigran invizibil” pe buletinele de vot și nu au spus nimănui.
- Acum, Garda Națională intră cu echipament „infraroșu” și poate citi cu ușurință ce buletine de vot sunt reale și care sunt false și fac o recenzare.

-WATERMARK pe buletinele electorale oficiale !! Buletinele de vot originale sunt, de asemenea, înregistrate pe un „blockchain QFS” pentru a preveni frauda.
12 state au fost „vizate!”
Garda Națională a fost dislocată în 12 state: Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois și Kentucky și acum numără buletinele de vot oficiale !!!!
-DEMS a căzut chiar în capcana acestei operațiuni sting și TRUMP are totul !! 
-Această FRAUDĂ va fi expusă pentru ca lumea întreagă să o vadă! 
-Se pare că dl Trump va fi reales în ianuarie până la urmă și adevărul iese la iveală!
”Am prins pe toată lumea !”

Capcana a fost închisă nu numai pentru Biden, ci și pentru toate țările care s-au grăbit să-l felicite pe Biden. Thomas Fitten, președintele echipei juridice care investighează delincvența, a constatat că două milioane de alegători sunt falsi. El a afirmat, de asemenea, că felicitările premature din alte țări reprezintă o interferență în treburile interne ale Americii. 

Klaus Johannis a fost printre primii președinți care l-au felicitat pe Biden. 
Un proverb românesc spune :
Spune-mi cu cine ești prieten, ca să-ți spun cine ești !

Interesant e faptul că centrul de intervenție în alegerile din țările europene se află în Germania, prietenii președintelui ales (legal sau poate ilegal) al României.

Presimt că în urma anchetelor de fraudă electorală din SUA, toate guvernele corupte și servile cabalei malefice, vor cădea precum piesele de domino.

”CAPCANA PENTRU BIDEN LUCREAZA CEAS"

Nu fi distribuitor de știri false despre statul profund. Pe 8 noiembrie 2020, Donald Trump a scris această frază criptică: „Am prins pe toată lumea!” Cum să o interpretezi. Cinci tipuri de fraudă pe scară largă au fost identificate la alegerile americane. Primul este cel cu listele alegătorilor care nu există și ale „sufletelor moarte”. Al doilea este votul dublu al acelorași persoane. Al treilea tip votează pentru bani. Al patrulea este frauda prin poștă. Al cincilea este software. Capcana a fost închisă nu numai pentru Biden, ci și pentru toate țările care s-au grăbit să-l felicite pe Biden. Thomas Fitten, președintele echipei juridice care investighează delincvența, a constatat că două milioane de alegători sunt falsi. El a afirmat, de asemenea, că felicitările premature din alte țări reprezintă o interferență în treburile interne ale Americii. Contra-jocul lui Trump a început în iarna anului 2020. Faza activă este așteptată pe 09.11. La începutul anului 2020, au avut loc două accidente de avioane CIA. Personalul CIA care trebuia folosit împotriva lui Donald Trump a fost ucis. Veteranstoday menționează cincisprezece tentative de asasinat asupra lui Trump. Centrul CIA din Frankfurt pe Main a interferat cu alegerile din Europa. În timpul alegerilor din SUA, ceva nu a mers bine, modelele statistice s-au schimbat. În plus, postul lui Trump a funcționat. Alex Jones vorbește despre contra-jocul lui Trump și despre înregistrarea preventivă a tuturor faptelor greșite. Trump a acuzat public mass-media și pe Biden că au încercat să comploteze împotriva titularului. Trump are o armă secretă - amendamentele la articolul 14 din Constituție. Trump a susținut în repetate rânduri că a câștigat cu voturi adevărate. Condamnarea clintonienilor va fi publică sau va fi implementat scenariul „Hollywood” cu pocăința lui Biden? Există forțe serioase în spatel

Tag-uri Nume: