Publicat: 16 Martie, 2020 - 23:37
Share
Turismul în Statele Unite este mort

Turismul din Hawaii, călătoriile din Florida și excursiile rutiere din California rămân o activitate distractivă din trecut. Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat astăzi că americanii sunt puternic descurajați de călătoriile discreționare, călătoriile de afaceri, călătoriile și vacanțele, inclusiv călătoriile interne și internaționale. Acest lucru ar putea foarte bine acum să închidă complet industria de turism și turism din Statele Unite.

Fără călătorii discreționare în sens eficient vacanțele interne sunt incluse în recomandarea guvernului, destinații precum Hawaii, Puerto Rico, Insulele Virgine SUA și Florida pot fi acum închise cel puțin pentru următoarele 15 zile.

Noile orientări pentru americani nu includ, de asemenea, mai multe întâlniri în grupuri de 10 sau mai multe. Acesta include școala la domiciliu ori de câte ori este posibil și include evitarea curților de alimentație, a barurilor și a restaurantelor, cu excepția scoaterii.

Se pare că acestea sunt orientări și recomandări puternice ale guvernului federal și pot fi actualizate pentru a deveni reguli aplicate de autorități.

Președintele a spus că astfel de orientări pot merge prea departe, dar este mai bine să fiți siguri.

Președintele Trump a declarat că guvernul american va sprijini companiile aeriene americane în toată această criză.

Statele Unite vor examina aceste orientări în două săptămâni.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: