Publicat: 7 Noiembrie, 2020 - 07:23
Share
Sunt necesare cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarile in plan jurudic

 Donald Trump a declarat, vineri, ca va continua lupta juridica, chiar dacă rivalul sau democrat Joe Biden este aproape de obtinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Alba.

"Credem ca poporul american merita o transparenta totala la numararea voturilor si certificarea alegerilor, si nu este vorba doar de alegeri. Este vorba de integritatea intregului nostru sistem electoral. De la inceput am spus ca voturile legale trebuie numarate si cele ilegale nu trebuie numarate, dar de fiecare data ne-am confruntat cu rezistenta democratilor in fata acestui principiu. Vom continua acest proces prin toate aspectele legale pentru a garanta ca poporul american are incredere in Guvernul nostru. Nu voi renunta niciodata sa lupt pentru voi si natiunea noastra", se arata intr-o declaratie al lui Donald Trump.

Comitetul National Republican a facut apel la donatori pentru a strange cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarile in plan jurudic aduse de presedintele Donald Trump ca urmare a rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA, au spus doua surse familiare problemei, relateaza Reuters. Echipa de campanie a intentat procese in mai multe state.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: