Publicat: 17 Martie, 2020 - 20:08
Share
Industria aeronautică va fi în regulă

Președintele american Trump a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că dorește să vină puternic în sprijinul  industriei de turism , referindu-se în special la companiile aeriene. El a dat asigurări că industria aeronautică americană a constituit o temă importantă la întâlnirile pe care le-a avut cu toți transportatorii majori, precum United Airlines, American Airlines, Delta.

El a spus că este important ca oamenii să nu călătorească în timpul liber, dar este la fel de important ca companiile aeriene să mențină conexiunile de zbor esențiale. În loc să o facă pas cu pas, guvernul Statelor Unite este gata să sprijine linia aeriană și industria turistică și turistică într-un mod puternic. ”

De asemenea, președintele a subliniat că turismul a avut ani record.
Președintele a menționat Boeing spunând că este cea mai mare companie din lume și trebuie să-l protejăm pe Boeing.

Președintele a mai spus că a fost în legătură cu alți lideri ai industriei, precum Marriott. Marriott a indicat disponibilizări în masă. Președintele Trump va continua astfel de întâlniri cu industria turistică .

Consiliul de turism și turism din Washington a făcut apel astăzi guvernelor din întreaga lume pentru ajutorul lor pentru a preveni o topire completă a industriei de turism și turism.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: