Publicat: 12 Decembrie, 2014 - 14:57

Festivalul Shine, ajuns la cea de-a doua ediţie, anunţă primele cinci nume prezente pe afiş: belgienii de la TRIGGERFINGER, în premieră în România, şi trupele româneşti Şuie Paparude, Coma, Grimus şi Toulouse Lautrec.

 

Festivalul Shine va avea loc în perioada 4-5 Iulie 2015, la Arenele Romane, din Bucureşti, Open Air, şi îşi propune să ofere un lineup cu şase artişti pe zi alături de un headliner internaţional, combinând stiluri de la rock alternativ şi indie la electro şi trip hop. După ce prima ediţie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera şi Coma, Shine trece la următorul nivel, oferind un eveniment de două zile în, probabil, cea mai bună locaţie de concerte open air, Arenele Romane.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternatve-indie/stoner rock originară din Belgia, activă încă din 1998, trupă ce a cunoscut recunoaştere mondială odată cu interepretarea acustică a piesei “I Follow Rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube: youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fzWQV5OiQQQ

Cu patru albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun”, lansat chiar în 2014, Triggerfinger au susţinut sute de show-uri pe marile scene internaţionale, cântând chiar şi alături de Rolling Stones, în Hyde Park din Londra. Triggerfinger a câştigat, printre altele, şi Belgian Music Industry Award în 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music şi best live-act.

Abonamentele pentru Shine sunt disponibile online pe iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara) la următoarele preţuri:

- primele 300 de abonamente de două zile au preţuri speciale - 34 de lei - Acces General - şi 49 de lei - Golden Circle

- după, acestea vor costa 39 de lei - Acces General - şi 54 de lei - Golden Circle - până pe 1 Martie

- 44 de lei - Acces General şi 59 de lei - Golden Circle - până pe 4 Iulie

- 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vânzare pentru Bucureşti:

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru, langa McDonald's)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

Încă şapte trupe, dintre care un headliner internaţional, vor fi anunţate cât de curând.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

Localizare: 

Geolocation is 44.4129151, 26.0932481