Publicat: 14 Decembrie, 2012 - 13:18
Share

Sâmbătă, 15 Decembrie, trupa Crispus va inaugura patinoarul din Piaţa Cetăţii, din Alba Iulia, în cadrul Festivalului de Iarnă, cu "Fire on Ice" – un spectacol unic în România.
 
Conceput în urmă cu 4 ani, spectacolul susţinut de tinerii din  Sibiu aduce în faţa publicului un show incendiar care va topi nu gheaţa, ci spiritul tuturor celor prezenţi.
Fie că vorbim de acrobaţii cu focul, efecte vizuale rezultate din mânuirea lanţutilor în flăcări sau a evantaielor, artificii distribuite manual sau flăcări suflate la peste 5 metri înălţime, elementele showului uimesc şi impresionează în acelaşi timp. Dacă tuturor acestor elemente se adaugă faptul că toţi membrii trupei vor evolua pe patine, nu există nici un argument care să nu determine locuitorii Alba Iulia să vină la spectacol.
Trupa Crispus s-a format în 2003 la Sibiu. Timp de 9 ani, au reuşit să transforme jocul cu focul într-o adevărată artă, iar rezultatul îl consituie spectacolele în care combină pirotehnia cu acrobaţiile, creând efecte vizuale unice.
Au doborât recordul mondial la suflat flăcări, au reprezentat România în toate colţurile lumii la toate genurile de evenimente: festivaluri, concerte, spectacole de interior şi în aer liber, lansări şi party-uri.
Crispus inaugurează patinoarul din Alba Iulia cu un spectacol special creat pentru acest eveniment,”Fire on Ice” un spectacol gândit pentru a aduce spiritul Crăciunului în fiecare dintre spectatori.

Autor: Călin Angheluţă