Publicat: 17 Octombrie, 2013 - 16:07
Share

Membrii Deep Purple, pionierii curentelor heavy metal și hard rock modern, se numără printre nominalizații la Rock and Roll Hall of Fame, ediția 2014, alături de alte nume celebre precum KISS, Nirvana sau Peter Gabriel! Publicul din România va avea șansa să-și felicite live idolii, cu ocazia concertului pe care trupa îl va susține pe 20 februarie, la Sala Polivalentă, din București.

 

De aproape treizeci de ani, Muzeul Rock and Roll Hall of Fame celebrează artiștii a căror activitate a influențat industria muzicală, adăugând, în fiecare an, noi nume în rândul celor mai apreciați performeri de pe scena internațională a muzicii rock. Pe lista nominalizărilor ajung doar artiști sau trupe care au cel puțin 25 de ani împliniți de la debutul discografic, anul acesta pe lista scurtă fiind inclusă și Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe din istoria rock-ului. Membrii trupei se află într-o companie selectă, în rândul nominalizărilor pentru ediția 2014, aflându-se artiști ca Peter Gabriel, Nirvana, Kiss, Yes sau Hell and Oates. Lista completă poate fi accesată pe site-ul oficial Rock and Roll Hall of Fame, fanii având posibilitatea de a-și susține favoriții prin vot direct. Printre artiștii incluși deja în Rock and Roll Hall of Fame de-a lungul timpului se numără Red Hot Chili Peppers, Guns N’Roses, Rod Stewart, Alice Cooper, Metallica, Madonna, U2 și AC/DC.

Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal și hard rock, alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, va reveni iarna aceasta la București după aproape șapte ani de la ultima vizită în România. Concertul trupei va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalentă, biletele fiind disponibile pe myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului la următoarele categorii de preț: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 lei (golden ring – în picioare), 185, 145, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon – în picioare) și 95 lei (peluză, pe scaune).