Publicat: 21 August, 2013 - 13:49
Share

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Costică Ştefănescu va fi depus joi începând cu ora 14.00 la Casa Fotbalului, astfel până vineri la ora 15.00 fanii acestuia îi vor putea aduce un ultim omagiu.

„Cei care vor dori să îi aducă un ultim omagiu vor avea acces în incinta Complexului Arena Naţională prin Bulevardul Basarabia, iar în incinta Casei Fotbalului numai prin lateral, pe lângă parcarea C a Arenei Naţionale”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

Locul în care va fi înmormântat fostului fundaş este încă nesigur. În timp ce reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal anunţă că acesta va fi înmormântat în comuna natală Sărăbeni, din judeţul Giurgiu, reprezentanţii echipei FC Universitatea Craiova susţin că fostul fotbalist va fi înmormântat în Craiova.

„Adrian Mititelu împreună cu Mariana Ştefănescu, soţia fostului Căpitan, au luat decizia să îl înhumeze pe Costică Ştefănescu la Craiova. În acest sens, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova va face toate diligenţele la Primăria Craiova pentru a obţine un loc de veci în Cimitirul Ungureni. Funerariile vor fi suportate de către Universitatea Craiova.Toţi cei care deplâng trecerea în nefiinţă a marelui fotbalist Costică Ştefănescu sunt aşteptaţi la sediul Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, din strada Sfântul Dumitru, nr.1, unde pot aprinde o lumânare pentru sufletul Căpitanului”, se arată în comunicatul reprezentanţilor echipei.

Costică Ştefănescu a murit, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală. Fostul fundaş suferea de o boală incurabilă.