Publicat: 13 Mai, 2013 - 19:44
Deocamdata...

Senatorul Tudor Barbu a dezminţit, luni, zvonul privind plecarea sa din partidul lui Dan Diaconescu. Şi asta după ce liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu,  a anunţat că  Barbu i-a transmis că vrea să părăsească partidul.

Tudor Barbu a făcut acest anunţ după o şedinţă a grupului senatorial al PPDD, la care au participat Dan Diaconescu şi preşedintele partidului, Simona Man. "Sunt şocat că anumite instituţii de presă au titrat că Tudor Barbu pleacă din PPDD. Este un neadevăr (...) Nu ne putem juca cu ştiri de presă neverificate sau pe surse când este vorba de plecări importante dintr-un partid, a unui prim-vicepreşedinte sau vicepreşedinte în cazul meu", a declarat Barbu.

Totodată, Barbu a spus că nu s-a pus problema ca Radu Popa, recent exclus din partid, să preia conducerea acestuia şi a infirmat şi spusele liderului de grup al senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, legate de intenţia sa de a părăsi partidul. "Dacă domnul Vochiţoiu v-a spus că plec din partid a făcut o gravă eroare. Nu-mi vine să cred că a spus aşa ceva. Nu fac comunicare de presă prin intermediul domnului Vochiţoiu, nici măcar prin intermediul lui Dan Diaconescu", a spus Barbu.