Publicat: 23 Februarie, 2015 - 15:02

Omul Elenei Udrea, Tudor Breazu, a fost adus, luni, la audieri de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul Gala Bute, în care acesta este arestat preventiv.

Breazu este arestat preventiv pentru presupuse fapte de corupţie, în același dosar în care Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului sportiv şi de luare de mită.

Tudor Breazu ar fi primit bani drept mită sub forma unor contracte fictive de publicitate, iar ulterior banii ajungeau la Elena Udrea, ar fi constatat procurorii DNA, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au explicat că după ce administratorul încasa de la Ministerul Dezvoltării banii pentru lucrările efectuate, în baza contractului încheiat 10% s-ar fi întors la Elena Udrea, sub formă de mită, prin intermediului lui Tudor Breazu.Aceleași surse au afirmat că modalitatea de primire a mitei ar fi fost — administratorul vira bani în contul lui Breazu, sub formă de contracte fictive de publicitate, iar acesta îi dădea Elenei Udrea.