Publicat: 20 Decembrie, 2014 - 11:16
Share

Comemorarea celor 25 de ani de la Revolutie va fi marcata si in plan cultural, in cadrul unui concert emotionant, pus in scena  de marele artist Tudor Gheorghe, daruit cu succes publicului spectator, in fiecare an. Concertul-fenomen ”Degeaba”, spectacolul manifest  va fi prezentat de menestrel, luni, 22 decembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00.

 Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, alaturi de mult indragitul artist, vor evolua peste 70 de instrumentisti, membrii Orchestrei Nationale Radio, Corul National de Camera Madrigal si o trupa rock, ce vor crea atmosfera unica a unui eveniment muzical de neuitat.

Si de aceasta data, marele artist va beneficia de prezenta masiva a iubitorilor de spectacole de calitate, caci agentiile de ticketing afiseaza in acest moment, ultimele 180 de bilete disponibile, situatie ce va conduce cu siguranta, la o reprezentatie sold-out.

Ultimele bilete mai pot fi achizitionate atat de la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm, precum si online prin www.vreaubilet.ro.

Un concert ca si România, cu disperare, cu frustrare, dar si cu iertare si speranta”, este fraza cu care Tudor Gheorghe isi descrie propriul spectacol.

Inspirat din proiectul “Mie-mi pasa” prezentat cu succes publicului la sapte ani de la Revolutie, “DEGEABA” va oferi celor prezenti garantia unei experiente in stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc.