Publicat: 11 Iulie, 2017 - 17:31

Prim-ministrul Mihai Tudose, aflat în vizită la Bruxelles, a fost primit marți de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker.

La întrevederea premierului român cu președintele CE va participa și prim-vicepreședintele acestui for, Frans Timmermans.

În cadrul întrevederii vor fi abordate subiecte precum prioritățile Guvernului de la București, viitorul Europei, pregătirea preluării de către România a președinției Consiliului UE, situația economică a țării noastre și Mecanismul de Cooperare și Verificare. Marți după-amiază, șeful Executivului de la București se va întâlni și cu Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională.

La întrevederea premierului român cu președintele CE va participa și prim-vicepreședintele acestui for, Frans Timmermans. În cadrul întrevederii vor fi abordate subiecte precum prioritățile Guvernului de la București, viitorul Europei, pregătirea preluării de către România a președinției Consiliului UE, situația economică a țării noastre și Mecanismul de Cooperare și Verificare.